18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
dwakilo 2011-10-22, 2:12
Poznań! Poznań! Ej Kolejorz! Kurwa ale tęsknię. Ale na Ległę przyjadę

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Shymeq 2011-10-22, 7:29 9
Ten z prawej już jechał po rondzie, zanim ten debil z kamerą na nie wjechał. Po co tak przyspieszał i środkiem leciał co to jakiś wyścig szczurów, mało się nie zesrał .

Mam kamerę to jestem panem drogi i cwaniakiem Szkoda ze w radiowóz tak nie przyhaczył
Zgłoś
bubu2008 2011-10-22, 8:56 1
gdzie wy tam znalezliscie 'niemiecki' albo 'audi'? bita jest toyota.
szczerze mowiac, dowalilbym wspolwine, bo nagrywajacy nie zachowal ostroznosci, jechal za szybko i nie probowal ominac - miejsce mial.
Zgłoś
marna 2011-10-22, 9:07
dwakilo, w Kownie jak mniemam jesteś i za Poznaniem Ci tęskno? To jedź do Wilna, mi się stamtąd wyjeżdżać nie chciało bo tak tam ślicznie
a w Poznaniu widzisz co za cuda na rondach się dzieją, kamerki po ulicach jeżdżą

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
m................y 2011-10-22, 10:16 1
toyota nie ustąpiła pierwszeństwa, ale ten gościu od kamerki jeździ jak burak któremu się wydaję ze on sam jest na drodze. Zamiast spokojnie wjechać na rondo to się rozpędza, a wszyscy inni powinni uważać bo mistrz kierownicy jedzie.
Zgłoś
kazimar 2011-10-22, 10:33 1
przyspieszał bo wyjechał komuś po lewej tępy c..j... i pomyśleć że mogę na codzień na niego w poznaniu trafić
Zgłoś
lesiot 2011-10-22, 10:41 1
Dokładnie... zacznijmy od tego, że "kamerkowicz" najpierw wyjechał temu komuś po lewej, zanim doszło do meritum
Zgłoś
czokos 2011-10-22, 10:56
i to w Polsce nazywa się rondo, to zwykłe skrzyżowanie, jaki ma cel to kółko na środku, przecież nawet nie spowolni durnia przelatującego tamtędy 100km/h
Zgłoś
Damisss 2011-10-22, 11:17 2
To jak koleś w tirze wjeżdza na rondo to należy w niego przypierdolić bo ja już jestem na rondzie cały a on tylko połową? Gratuluję temu co nagrywa!

Edit: ten co nagrywa przyspieszył na rondzie dlatego ponieważ wymusił nadjeżdzającej bodajrze renówce z lewej strony! Brawo!
Zgłoś
~Velture 2011-10-22, 11:43
Jestem tylko ciekaw czyja jest wina wg. policji. Chociaż jak na to patrze to sądze ,że skończy się w sądzie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2011-10-22, 11:52
Ale co sad? Skoro Toyota nie ustapila pierwszenstwa to przeciez to wygra.

A co do waszych pojebanych klotni to przypomnijscie sobie szkolenie na prawie jazdy i czym jest umiejetnosc przewidywania sytuacji na drodze. Tyle idiotow jezdzi na drodze ze codziennie moznaby w kogos wjechac. Ba, niektorzy zarabiaja tak na zycie

Zgłoś
qrczaksmp 2011-10-22, 13:04
zajebiste to rondo
Zgłoś
Kamillot 2011-10-22, 14:32
Toyota nic nie wymusiła. Wjechała pierwsza, a skoro już wjechał to gówno go to obchodzi, czy ktoś ma ochotę przelecieć przez to rondo jak torpeda, bo w tym momencie on jest na rondzie i to on ma pierwszeństwo. Moim zdaniem 100% wina nagrywającego. W Warszawie takich panów dróg jest więcej dlatego OC jest najdroższe w kraju. Kto wie, może niedługo Poznań dobije
Zgłoś
pakicito 2011-10-22, 16:09
nie wiem na chuj sie niektorzy kloca, wina tego z kamerka, bo jak widzi, ze ktos wymusza to sie kurwa hamuje a nie przyspiesza; ale widac, ze niektorzy na prawko cwiczyli grajac w GTA
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-10-22, 16:48
Ja pierdolę! Gdzie Wy tam kurwa wymuszenie pierwszeństwa widzicie?! Wjeżdżają jednocześnie na skrzyżowanie. To nie jest rondo!
@bubu2008 za szybko jechał? Kolejny kurwa "znafca". Nie przekroczył 50km/h, czyli nie złamał przepisów. Jest to skrzyżowanie i na nim obowiązuje tylko odcinkowe ograniczenie prędkości, którego tam raczej nie ma. W każdym innym przypadku jest to prędkość obowiązująca na terenie zabudowanym.
Pewnie palant się pochwali psom swoim nagraniem i sprawa zakończy się mandatem. Nie wspomnę, że zniżki ubezpieczenia chuj strzeli. Pewnie jakiś tępy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów