📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Poznań! Poznań! Ej Kolejorz! Kurwa ale tęsknię. Ale na Ległę przyjadę
Mam kamerę to jestem panem drogi i cwaniakiem Szkoda ze w radiowóz tak nie przyhaczył
gdzie wy tam znalezliscie 'niemiecki' albo 'audi'? bita jest toyota.
szczerze mowiac, dowalilbym wspolwine, bo nagrywajacy nie zachowal ostroznosci, jechal za szybko i nie probowal ominac - miejsce mial.
szczerze mowiac, dowalilbym wspolwine, bo nagrywajacy nie zachowal ostroznosci, jechal za szybko i nie probowal ominac - miejsce mial.
dwakilo, w Kownie jak mniemam jesteś i za Poznaniem Ci tęskno? To jedź do Wilna, mi się stamtąd wyjeżdżać nie chciało bo tak tam ślicznie
a w Poznaniu widzisz co za cuda na rondach się dzieją, kamerki po ulicach jeżdżą
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
a w Poznaniu widzisz co za cuda na rondach się dzieją, kamerki po ulicach jeżdżą
toyota nie ustąpiła pierwszeństwa, ale ten gościu od kamerki jeździ jak burak któremu się wydaję ze on sam jest na drodze. Zamiast spokojnie wjechać na rondo to się rozpędza, a wszyscy inni powinni uważać bo mistrz kierownicy jedzie.
przyspieszał bo wyjechał komuś po lewej tępy c..j... i pomyśleć że mogę na codzień na niego w poznaniu trafić
Dokładnie... zacznijmy od tego, że "kamerkowicz" najpierw wyjechał temu komuś po lewej, zanim doszło do meritum
i to w Polsce nazywa się rondo, to zwykłe skrzyżowanie, jaki ma cel to kółko na środku, przecież nawet nie spowolni durnia przelatującego tamtędy 100km/h
To jak koleś w tirze wjeżdza na rondo to należy w niego przypierdolić bo ja już jestem na rondzie cały a on tylko połową? Gratuluję temu co nagrywa!
Edit: ten co nagrywa przyspieszył na rondzie dlatego ponieważ wymusił nadjeżdzającej bodajrze renówce z lewej strony! Brawo!
Edit: ten co nagrywa przyspieszył na rondzie dlatego ponieważ wymusił nadjeżdzającej bodajrze renówce z lewej strony! Brawo!
Jestem tylko ciekaw czyja jest wina wg. policji. Chociaż jak na to patrze to sądze ,że skończy się w sądzie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
A co do waszych pojebanych klotni to przypomnijscie sobie szkolenie na prawie jazdy i czym jest umiejetnosc przewidywania sytuacji na drodze. Tyle idiotow jezdzi na drodze ze codziennie moznaby w kogos wjechac. Ba, niektorzy zarabiaja tak na zycie
A co do waszych pojebanych klotni to przypomnijscie sobie szkolenie na prawie jazdy i czym jest umiejetnosc przewidywania sytuacji na drodze. Tyle idiotow jezdzi na drodze ze codziennie moznaby w kogos wjechac. Ba, niektorzy zarabiaja tak na zycie
Toyota nic nie wymusiła. Wjechała pierwsza, a skoro już wjechał to gówno go to obchodzi, czy ktoś ma ochotę przelecieć przez to rondo jak torpeda, bo w tym momencie on jest na rondzie i to on ma pierwszeństwo. Moim zdaniem 100% wina nagrywającego. W Warszawie takich panów dróg jest więcej dlatego OC jest najdroższe w kraju. Kto wie, może niedługo Poznań dobije
nie wiem na chuj sie niektorzy kloca, wina tego z kamerka, bo jak widzi, ze ktos wymusza to sie kurwa hamuje a nie przyspiesza; ale widac, ze niektorzy na prawko cwiczyli grajac w GTA
Ja pierdolę! Gdzie Wy tam kurwa wymuszenie pierwszeństwa widzicie?! Wjeżdżają jednocześnie na skrzyżowanie. To nie jest rondo!
@bubu2008 za szybko jechał? Kolejny kurwa "znafca". Nie przekroczył 50km/h, czyli nie złamał przepisów. Jest to skrzyżowanie i na nim obowiązuje tylko odcinkowe ograniczenie prędkości, którego tam raczej nie ma. W każdym innym przypadku jest to prędkość obowiązująca na terenie zabudowanym.
Pewnie palant się pochwali psom swoim nagraniem i sprawa zakończy się mandatem. Nie wspomnę, że zniżki ubezpieczenia chuj strzeli. Pewnie jakiś tępy
@bubu2008 za szybko jechał? Kolejny kurwa "znafca". Nie przekroczył 50km/h, czyli nie złamał przepisów. Jest to skrzyżowanie i na nim obowiązuje tylko odcinkowe ograniczenie prędkości, którego tam raczej nie ma. W każdym innym przypadku jest to prędkość obowiązująca na terenie zabudowanym.
Pewnie palant się pochwali psom swoim nagraniem i sprawa zakończy się mandatem. Nie wspomnę, że zniżki ubezpieczenia chuj strzeli. Pewnie jakiś tępy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów