18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Pener 2011-10-22, 16:57 1
dQrw10nYk0k5 napisał/a:

To nie jest rondo!

Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-10-22, 17:18 1
up Znak ten przedstawia "skrzyżowanie z ruchem okrężnym".
Rondo znajdziesz w kapeluszu i na wiki. Wg polskich przepisów jest to skrzyżowanie!
Zgłoś
~Velture 2011-10-22, 18:29
Autor twierdzi ,że toyota wymusiła pierwszeństwo bo jak on wjechał przednim zderzakiem na rondo to zderzak toyoty jeszcze nie wjechał na rondo....
Tak samo można powiedzieć ,że autor wymusił pierwszeństwo patrząc na samochód po jego lewej ,który był w takiej samej sytuacji względem autora co autor względem toyoty.

Szkoda ,że autor się nie pochwalił czyją winę orzekła policja.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Z................z 2011-10-22, 18:29 1
Jest to skrzyżowanie o ruchu okrężnym na Podolanach w Poznaniu, sam tam kiedyś miałem stłuczkę
A nagrywający, to typowy wymuszacz wypłat z oc/ac. Widzi że ma okazję do spowodowania stłuczki i że winę za to poniesie inny kierowca, dodaje gazu. On wiedział że tak to się skończy, ale przecież, o to mu właśnie chodziło..
Zgłoś
~Velture 2011-10-22, 20:49
Skoro to skrzyżowanie o ruchu okrężnym to ewidentna wina autora. Jest znak "ustąp pierwszeństwa przejazdu". Autor nie ustąpił więc jak sam siebie nazwał jest tępym chujem co chciał wymusić odszkodowanie od ubezpieczyciela ale niestety nie zna znaków.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
zulwik 2011-10-22, 21:11
Nie wierze kurwa, nie wierze -.- a potem takie zdają prawko (cudem czytaj za loda) i ludzie giną... Jak sie nie zna znaków i podstawowych reguł. Powinien być taki przedmiot w gimnazjum Podstawy ruchu drogowego, bo sie kurwa sami unicestwimy.
Pozdrawiam.
Zgłoś
~Velture 2011-10-22, 22:27
zulwik napisał/a:

Nie wierze kurwa, nie wierze -.- a potem takie zdają prawko (cudem czytaj za loda) i ludzie giną... Jak sie nie zna znaków i podstawowych reguł. Powinien być taki przedmiot w gimnazjum Podstawy ruchu drogowego, bo sie kurwa sami unicestwimy.
Pozdrawiam.

Za moich czasów w podstawówce na ZPT uczono znaków i zasad poruszania się na drodze.

Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-10-22, 23:01
up a teraz w gimnazjum uczą słuchania radia Maryśka i oglądania tv trwam. Obrad sejmu nie wspomnę.
Zgłoś
K................a 2011-10-22, 23:37 1
gościu co prowadził ten samochód powinien stracić prawko za bycie tępym chujem .. co on chcial odszkodowanie wyłudzić czy co - po 1 spokojnie by wyhamował, po 2 zapierdala prosto przez rondo i wali z premedytacja gościa w tył, a po 3 wrzuca to jeszcze do neta .. niedość, że cwaniak polaczek to jeszce IDIOTA!

PS: Ruszył tak ostro bo sie bał, że mu toyota z ronda speirdzieli ;]
Zgłoś
d................9 2011-10-23, 0:17
1.Tępy CH*J pisze sie przez CH !
2.Tępy CH*j nagrywa i wjeżdża na rondo jak TĘPY CH*J !
3.TĘPY CH*J wstawia taki filmik w sieć żeby udowodnić że to on jest jednak ten TĘPY CH*J!
ps- a może wymawiając te słowa patrzyłeś w lusterko na Swój TĘPY ŁEB?
Zgłoś
p................0 2011-10-23, 0:38
Pierdolcie sobie dalej, ale z prawnego punktu widzenia jesli to nie byloby nagrane przez tego debila i przyjechala by policja to Toyota nie ma zadnego argumentu, zeby sie klocic. Jesli on uderza w jego bok to znaczy ze byl pierwszy na rondzie a gosciu wjechal po nim, co nie zmienia faktu ze autor filmu to zjebany lamusy, ktorych niestety na polskich drogach nie brakuje.
Zgłoś
Z................z 2011-10-23, 13:45
Aexalven napisał/a:

Słychać po głosie, że świezo wygolony kierowca

Akurat w tym miejscu nie brakuje wymuszaczy, bo mają tam idealne warunki (ograniczona widoczność z niektórych kierunków, małych rozmiarów wysepka która ułatwia rozwinięcie prędkości) Często, jak już trochę ich lakierek zmarnieje, albo blachówa podrdzewieje, pojawiają się w takich miejscach jak to i robią swoje.

Dla zainteresowanych, link do zdjęcia satelitarnego tego skrzyżowania Link Google Maps. "Tępy Chuj" nadjeżdżał od strony Kosowskiej.
Zgłoś
~Angel 2011-10-23, 13:51 4
donfelipe29 napisał/a:

1.Tępy CH*J pisze sie przez CH !

Jak już zwracasz komuś uwagę to najpierw sam się naucz poprawnej pisowni.
Pisze się CHUJ z U a nie z jakąś pierdoloną gwiazdeczką.

Zgłoś
Phallucifer 2011-10-24, 1:50
Nalezy zachowac szczegolna ostroznosc przed wjechaniem na skrzyzowanie , prawda to? Zwiekszanie predkosci i jazda na "URRAAA!!!! byle do przodu" niestey nie ma z tym zbyt wiele wspolnego, obawiam sie, ze toyota przez autobus nie widziala tego samochodu , ktory wbil tam jak glupi. Mimo to , pojazd z kamerka jechal bez upewnienia sie, przynajmniej nic na to nie wskazuje.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
zulwik 2011-10-25, 22:00
Po mojemu to one znalazły sie na rondzie w tym samym czasie, więc logicznie rzecz biorąc, auto z prawej jedzie pierwsze a tak zwany chuj tępy czeka, tak było jest i będzie inaczej jest tylko W Anglii, jakiejs tam ciepłej wyspie i gdzieś tam jeszcze.. Poza tym zasada ograniczonego zaufania. Ewidentnie wymuszenie bezpieki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów