📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Nie bądź wobec siebie taki krytyczny....
To czego chwytam się w chwilach ostatecznych jest głęboko we mnie.
Nigdy tego nie poznasz, Nie dotkniesz, nie ujarzmisz.
To jest druga strona - Niewielu tam przechodzi
Ojtam, ojtam, wciąż jest... To tylko ryska.
No niestety jak ktoś nie zna zasad na rondzie to poźniej wali w toyote i wyzywa się od tepych chujów..... Prawko dostał za zrobienie loda chyba ten co nagrywa.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
weź się zajmij lepiej plackami...
Pener666 napisał/a:
weź się zajmij lepiej plackami...
z takim światopoglądem raczej byłyby niejadalne...
Dla następnych tego typu bystrzaków bez gimnazjum:
zajebałeś kolesiowi w tył i chcesz powiedzieć, że byłeś przed nim? poza tym nie jedzie się na rodzie prosto przez środek, tylko się skręca z zewnętrzność pasa
zajebałeś kolesiowi w tył i chcesz powiedzieć, że byłeś przed nim?
wiesz co to jest wymuszenie pierwszeństwa ?
wiem, kiedy kamerka wjeżdża na rondo, to audi już jest przednią osią na rondzie...
jakie audi?
Kolejny idiota na drodze który ma bliżej do klaksonu niż do hamulca...
o toyote mu chodzi...
poza tym po to chyba zainstalowales sobie kamere co by nagrywac jakies drogowe ciekawostki:D
poza tym po to chyba zainstalowales sobie kamere co by nagrywac jakies drogowe ciekawostki:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów