Matka zamachowców i jej syn Tamerlan byli wojującymi islamistami - tak stwierdził rosyjski wywiad 18 miesięcy przed zamachem w Bostonie. Rosjanie powiadomili o tym wywiad amerykański, a CIA umieściło tę dwójkę na ponad 500 osobowej liście podejrzanych o terroryzm.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Matka zamachowców i jej syn Tamerlan byli wojującymi islamistami - tak stwierdził rosyjski wywiad 18 miesięcy przed zamachem w Bostonie. Rosjanie powiadomili o tym wywiad amerykański, a CIA umieściło tę dwójkę na ponad 500 osobowej liście podejrzanych o terroryzm.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a wszystko przez jebaną religię
jaki świat byłby piękny gdyby nie te chore wyznania
jaki świat byłby piękny gdyby nie te chore wyznania
nie, ludzie wymyślili by inny powód by się mordować
Gdyby nie pieniądze i religie nie byloby wojen - mam więc pomysł, zbierzmy wszystkie pieniądze świata i oddajmy je w rece księży, to rozwiąże wszystkie problemy a my będziemy żyć w spokoju!
to już jest kurwa przesada
preakme napisał/a:
O i znowu Mariusz
mopet napisał/a:
to już jest kurwa przesada
Pretensje tylko i wyłącznie do osoby która jako druga dodała film, jak się nie sprawdza czy coś już jest - jest jak jest
było
Chyba trzeba zaprosić MMK na Sadola bo się Sadyści pozabijają o jego filmy.
Dwa tematy niżej znowu Marian.
Lubię go, ale bez przesady, bo ten filmik akurat dupy nie urywa.
btw... Gdzie kurwa druga część o atomówkach!!! Nawet się zagłębiłem w temat
Lubię go, ale bez przesady, bo ten filmik akurat dupy nie urywa.
btw... Gdzie kurwa druga część o atomówkach!!! Nawet się zagłębiłem w temat
@Morgoth1432 ty jesteś tą drugą osobą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów