Pewna starsza kobieta pokazuje jak wybrać najlepsze parówki, stwierdzając wcześniej iż smak parówek to jeden chuj sięgnęła po bardziej radykalne sposoby.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Czytając te komentarze, zastanawiam się czy obejrzałem to samo nagranie co wy.
Ja pierdole. Jebiecie pałę nad gimbusami i wszyscy łykają spermę aż miło.
Gwoli wyjaśnienia jednego z pierwszych postów.
W demokracji każdy głos jest równy. Lecz w ten sposób jednostka wybitna(nie pierdolcie mi tu że profesor nie jest osobą wybitną. Spróbujcie chociaż do doktora dojść patałachy i pogadamy wtedy ile wiedzy musieliście przysposobić),wracając jednostka wybitna ma taką samą wysokość głosu jak jednostka upośledzona. Korwin dobrze prawi że państwo demokratyczne jest upośledzone. Władza powinna być wybierana przez ludzi którzy wiedzą co nieco o świecie, mają jakieś dokonania. Tak jak kiedy byliśmy bambusami to starszyzna rządziła która miała spore doświadczenie i wiedzę o świecie. Dzisiejszy system polityczny jest kompletnie posrany a system działa na korzyść partii rządzących. Tak naprawdę nie wybieramy poszczególnych polityków a partie, a one same dobierają sobie posłów do sejmu.
Chcę Piłsudskiego!
Gwoli wyjaśnienia jednego z pierwszych postów.
W demokracji każdy głos jest równy. Lecz w ten sposób jednostka wybitna(nie pierdolcie mi tu że profesor nie jest osobą wybitną. Spróbujcie chociaż do doktora dojść patałachy i pogadamy wtedy ile wiedzy musieliście przysposobić),wracając jednostka wybitna ma taką samą wysokość głosu jak jednostka upośledzona. Korwin dobrze prawi że państwo demokratyczne jest upośledzone. Władza powinna być wybierana przez ludzi którzy wiedzą co nieco o świecie, mają jakieś dokonania. Tak jak kiedy byliśmy bambusami to starszyzna rządziła która miała spore doświadczenie i wiedzę o świecie. Dzisiejszy system polityczny jest kompletnie posrany a system działa na korzyść partii rządzących. Tak naprawdę nie wybieramy poszczególnych polityków a partie, a one same dobierają sobie posłów do sejmu.
Chcę Piłsudskiego!
o kurwa diabelskie parówki
Jak by to było w Radomiu po wigilii to by nie machala medalikiem tylko brala jak leci, tępa dzida.
destrakszyn. totalny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów