Pewna starsza kobieta pokazuje jak wybrać najlepsze parówki, stwierdzając wcześniej iż smak parówek to jeden chuj sięgnęła po bardziej radykalne sposoby.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
I dwie takie tępe kurwy mają w głosowaniu więcej do powiedzenia niż profesor uniwersytecki.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Jak nie wgrał, jak wgrał.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zła decyzja medalionu - zemsta parówek nadchodzi, widać kontratak w ostatniej sekundzie.
To w radyjku jej nie powiedzieli?
O co wam chodzi. Po prostu nie dała się zaskoczyć jakością biedronki...
androgenius napisał/a:
I dwie takie tępe kurwy mają w głosowaniu więcej do powiedzenia niż profesor uniwersytecki.
Mają do powiedzenia dokładnie tyle samo. W demokracji każdy głos jest ważny tyle samo, ale może o tym nie słyszałeś.
wydrunio napisał/a:
Mają do powiedzenia dokładnie tyle samo. W demokracji każdy głos jest ważny tyle samo, ale może o tym nie słyszałeś.
Mają do powiedzenia dwa razy więcej. W matematyce każdą liczbę można dodać, ale może o tym nie słyszałeś.
Wytłumacz mi jak jeden głos profesora równa się dwóm głosom "tępej kurwy"?
napisał bym coś głupiego pod tym filmikiem, ale dyskusja już jest na takim poziomie, że nie będę wam przeszkadzał
androgenius napisał/a:
Dwie tępe kurwy mają do powiedzenia dokładnie tyle samo co jeden profesor uniwersytecki?
A gdzie on kurwa napisał, że się równa? Pogubiłeś się w matematyce, że 2=1, więc wymagać czytania ze zrozumieniem też od ciebie nie można
Cytat:
I dwie takie tępe k***y mają w głosowaniu więcej do powiedzenia niż profesor uniwersytecki.
wydrunio napisał/a:
Dwie tępe kurwy mają do powiedzenia dokładnie tyle samo co jeden profesor uniwersytecki?
wydrunio napisał/a:
Wytłumacz mi jak jeden głos profesora równa się dwóm głosom "tępej kurwy"?
A gdzie on kurwa napisał, że się równa? Pogubiłeś się w matematyce, że 2=1, więc wymagać czytania ze zrozumieniem też od ciebie nie można
Seans spirytystyczny Nie ma co się dziwić w końcu parówka to boża kiełbaska i tylko Bóg wie co może w niej się znajdować
androgenius napisał/a:
Kurwa, za szybko czytałem
Zwracam honor, nie doczytałem że "dwie tępe kurwy"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów