Pewna starsza kobieta pokazuje jak wybrać najlepsze parówki, stwierdzając wcześniej iż smak parówek to jeden chuj sięgnęła po bardziej radykalne sposoby.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
wydrunio napisał/a:
Kurwa, za szybko czytałem
Zwracam honor, nie doczytałem że "dwie tępe kurwy"
Honor restored.
Dobrze, bo już miałem zamiar zrzucić pomoc humanitarną w postaci pakietu obelg.
mogła jeszcze wejść z taką "różczką Y" do szukania wody w biedronce
Wahadełko powiedz przecie...
... które parówki kupić
... które parówki kupić
skoro się tak śmiejecie to weźcie sobie nitkę zawieście jakiś ZŁOTY przedmiot najlepiej pierścionek i posprawdzajcie w którą stronę zacznie się wahać nad danym produktem. Nie pamiętam dokładnie zależności ale ciekawe jest to że pierścionek będzie się wahał bez niczyjej pomocy.
mnie w szkole uczyli na towaroznastwie że im ciemniejsza parówka, tym lepsza, ale widzę że kościół ma lepsze metody
A jak profesor uniwersytecki jest transwestytą?
sankers92 napisał/a:
A jak profesor uniwersytecki jest transwestytą?
A no własnie, ciekawą i moralnie obszerną kwestię tutaj poruszyłeś, cóż, jeżeli taka sytuacja ma rzeczywiście miejsce to wówczas chuj mu w dupę i niech wypierdala.
Ciekawe czy jak idzie na wybory, to też tak nad nazwiskami macha tym wahadełkiem...
Pasikoniol napisał/a:
mnie w szkole uczyli na towaroznastwie że im ciemniejsza parówka, tym lepsza, ale widzę że kościół ma lepsze metody
widocznie nie wiesz że parówki bez barwników są szare. im ciemniejsze tym więcej barwnika
Cytat:
I dwie takie tępe kurwy mają w głosowaniu więcej do powiedzenia niż profesor uniwersytecki.
Pierdolisz... Spójrz na to w ten sposób - dwóch profesorów uniwersyteckich(które też mogą być debilami tak nota bene) ma więcej do powiedzenia niż jedna taka tępa kurwa.
@androgenius
I dwie takie tępe k***y mają w głosowaniu więcej do powiedzenia niż profesor uniwersytecki.
Jebnij matke w potylice za to jak Cie wychowała. Nie przyszło Ci do głowy ,że ta babka może wybiera najtańsze parówki bo jej nędzna emeryturka nie starcza do pierwszego ? A może szuka parówek z największą ilością mięsa a zarazem najmniejszą chemii ?
Po czym stwierdziłeś ,że ta pani jest "tępa k***" po tym ,że czyta skład produktu na opakowaniu ?
To ,że ty wpier****** gówno za bajońskie sumy bo ci rodzice dają to twoja sprawa . Takie tępaki jak ty na pewno zagłosują za POlepszeniem sytuacji w Polsce .
@up
chyba nie zauważyłeś jak ta pani macha nad parówkami wachadlkiem
chyba nie zauważyłeś jak ta pani macha nad parówkami wachadlkiem
@regol
Haha, wysyp debili dzisiaj, macie jakieś święto czy jak?
Poza tym tylko gimbusy, plebs i kler cenzurują swoje posty zjebanymi gwiazdkami.
Haha, wysyp debili dzisiaj, macie jakieś święto czy jak?
Poza tym tylko gimbusy, plebs i kler cenzurują swoje posty zjebanymi gwiazdkami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów