📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jak widze tego pajaca to mi sie rzygac chce ...
za krytyke culineo , sram ci na ryj . jak cie pajacu slucham to moja tydzien nie myta parowka' lepiej pachnie. jestes chuju "powered by morliny" dobre culineo nie jest kurwa zle i z wody i z kuchenkiunder mikrofalowej co robi tyń tyń. ziom dluzej pierdilisz niz ten komentarz pisze. no kurwa "maslana" zgin chuju. maslana jest ryba kurwo w pojebaej koszulce
gdzie jest edit?? no chyba mu nasram do uszu... testerze- ty miales parowe stareg w dupie a nie produkty w ustach..kurwa "maślana"... tmaślana to był kumpel czesia i konieczki. over and out
Ty sobie zdajesz sprawę, że się spinasz o parówkę ?
Parówki Culineo to te z biedronki? One wcale złe nie są Ja zjem całą paczkę...
osobiście raz na rok jadam berlinki, ale inny smak jest takich kupowanych "luzem" a inny paczkowanych - te są jakieś dziwne czasem - widocznie więcej tego gówna konserwującego dopierdalają....
A ten to chyba też należy do tej całej mafii youtubowych minecrafterów....
Cholerni kilofiarze....
Cholerni kilofiarze....
Jak on mnie wkurwia !!!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów