📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ja tam wpierdalam "Culineo" ze smakiem, pierdoli "chop" troszkę, ale i tak go lubię
A myślałem, że nikt go nie lubi.
Ja w całym swoim życiu może zjadłem max 5 razy parówkę.
Jak jem tylko kiełbasę, swojską.
Jak jem tylko kiełbasę, swojską.
Nienawidzę takich fałszywych, francuskich piesków, którzy udają torsje po zwykłych rzeczach. Wszystko aby wyjść na wielkich koneserów, którzy byle czego nie tkną.
^ Jakbys wiedzial co w tych zajebanych paroweczkach jest i bys zobaczyl jak sa robione to za hooooy bys nie tknal tego syfu. Kazdy wybiera co je a jak facet chce pokazac co w nich jest i jakie sa to wporzo. Ja np. wiem co w nich jest jak sa robione ale wpierdzielam bo jestem za leniwy zeby zrobic cos bardziej zdrowego
Smak "sztucznej wędzarni"... ja pierdole
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
żaden autorytet, wszystkie parówki są ryzykowne, nie polecam
*sypki drift po blacie*
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Kurwa prośba do moderatorów. Wypierdalajcie to nawet z poczekalni. Jak ktoś będzie chciał oglądnąc test parówek to wejdzie na jego konto na yt i oglądnie wszystko. Począwszy od testu zupek chińskich kończąc na robieniu corndogów. Ludzie na litość boską ogarnijcie japy. Te wirtualne piwa nic wam przecież nie dają więc po chuj wrzucacie takie ścierwo. 7 minut temu gość wrzucił ten film na yt...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
sam jestes parówka , przestań mlaskać !
za krytyke culineo , sram ci na ryj . jak cie pajacu slucham to moja tydzien nie myta parowka' lepiej pachnie. jestes chuju "powered by morliny" dobre culineo nie jest kurwa zle i z wody i z kuchenkiunder mikrofalowej co robi tyń tyń. ziom dluzej pierdilisz niz ten komentarz pisze. no kurwa "maslana" zgin chuju. maslana jest ryba kurwo w pojebaej koszulce
gdzie jest edit?? no chyba mu nasram do uszu... testerze- ty miales parowe stareg w dupie a nie produkty w ustach..kurwa "maślana"... tmaślana to był kumpel czesia i konieczki. over and out
gdzie jest edit?? no chyba mu nasram do uszu... testerze- ty miales parowe stareg w dupie a nie produkty w ustach..kurwa "maślana"... tmaślana to był kumpel czesia i konieczki. over and out
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów