Do 1:30 myslalem, ze wciaz czegos mi w tym brakuje. Nie zawiodlem sie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeszcze powiesić sobie choinkę zapachową i jak w realu
ale głupi pomysł, niema to jak wypad rowerkiem w ciepły dzień z kilkoma zimnymi piwkami w plecaku termicznym.
Podpowiem Ci, grając w gry nie schudniesz
terrorerror napisał/a:
Wieszasz choinki zapachowe na rowerze?Jeszcze powiesić sobie choinkę zapachową i jak w realu
potem taki tępak wyjdzie po miesiącu "trenowania" z domu i sruu: katar, przeziębienie, ból głowy itd
Jeśli kurwa znasz się na działaniu systemu immunologicznego człowieka tak samo, jak na wyrywaniu lasek bez kutacha, to nieźle musi cię ciągle dupa boleć..
piotrekp25 napisał/a:
Wieszasz choinki zapachowe na rowerze?
Raczej w hipermarkecie
terrorerror napisał/a:
Jeszcze powiesić sobie choinkę zapachową i jak w realu
piotrekp25 napisał/a:
Wieszasz choinki zapachowe na rowerze?
Ten twój post jest tak głupi, że ręce opadają, ale dobrze, odpowiem. Nie, nie jeżdżę w domu na rowerze, tylko na dworze i nie potrzebuję podczas wypadu rowerowego do lasu dodatkowych źródeł zapachu
Świat robi się jakiś popierdolony. Zamiast posadzić dupę na prawdziwym rowerze to mam płacić grubą kasę żeby śmigać sobie po domu? Idź Pan w chuj!
Już niebawem ludzie w ogóle przestaną z domów wychodzić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów