📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Pamietam jak to z 8 lat temu ogladalem. Widze, ze komus dopiero internet podlaczyli.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Xardas użył czaru przeobrażenia w byka.
Zawsze, ale to zawsze może istnieć tylko jedna alternatywa. Nie ma czegoś takiego jak kilka alternatyw. Masakra.
'Królestwo Myrtany zjednoczone pod berłem króla Rhobara....'
'Królestwo Myrtany zjednoczone pod berłem króla Rhobara....'
radek225 napisał/a:
Miałem dokładnie to samo, co Farenc napisać . Też dobrze pamiętam 8 lat temu, widziałem to we flashu. Nie sądziłem, że na Sadola trafiają takie wykopaliska.
Spoko, póki co tylko 5 piw w dupę jesteś
bajka w której zawarta jest prawda a każdy ma to w dupie ;] wiadomo polaczki lubią zapierdalać jako niewolnik mimo tego że żyje się coraz gorzej ;] viva las vegas !
ale chuj mnie to obchodzi to hamerykanie będą wpierdalać te świnie nie ja. a że małe gospodarstwa upadają cóż nie potrafią utrzymać się na rynku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów