Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sądząc po ilości posatów, wieku i sposobie wypowiedzi to prawdopodobnie jest nieudacznik.
nie cierpię kurestwa, złamasie
jakby matka moich dzieci takie coś odjebała w necie to bym wypi**dolił z domu na zbity pysk
tępe szmule i tyle
Co Ty pieprzysz?
Normalne, zdrowe kobitki. To, że Twoja przytyła 120 kg po ciąży i nie ruchasz to nie znaczy, że kobieta po urodzeniu dzieci, nie może być seksi...
Średnia. Numer 4 i niekoniecznie z zostawaniem matką.
Dokładnie 4 bardzo chętnie bym przygarnął na jakis czas
nie cierpię kurestwa, złamasie
Nie używaj złamasie słów, których nie rozumiesz, a poza tym prędzej byś się zesrał, niż obraził te kobiety mówiąc im to w twarz.
Co Ty pieprzysz?
Normalne, zdrowe kobitki. To, że Twoja przytyła 120 kg po ciąży i nie ruchasz to nie znaczy, że kobieta po urodzeniu dzieci, nie może być seksi...
będziesz miał córkę albo kobietę to zrozumiesz o czym mówię pajacu
Nie używaj złamasie słów, których nie rozumiesz, a poza tym prędzej byś się zesrał, niż obraził te kobiety mówiąc im to w twarz.
japa chamie i wyp******aj do lochu
jakby matka moich dzieci takie coś odj***ła w necie to bym wypi**dolił z domu na zbity pysk
tępe szmule i tyle
Jeśli masz cień wątpliwości ,że mogłaby coś takiego nagrać to mam złą wiadomość dla Ciebie
W 45 sekundzie pojawia się pierwsza szczupła, ale za to ryj jej chirurg plastyk nieźle spacyfikował.
A pierwsza to nie jest szczupła? Czy Ty jesteś fanem patyczaków
jakby matka moich dzieci takie coś odjebała w necie to bym wypi**dolił z domu na zbity pysk
tępe szmule i tyle
Jak matka twoich dzieci wygląda tak jak te na filmiku i jakbyś wyrzucał daj znać ja ją przyjmę!
Czytając te wszystkie komentarze dochodzę do wniosku, że większość wypowiadających się to smutni stulejarze. Mnie się tam podobało i nic w tym obrazoburczego nie widzę...
W sensie, mi kompletnie nie przeszkadza hehe dymanie cudzych kobiet, w sumie bardzo to lubię i czasami każę im dzwonić do rogaczy gdy są na czworaka przed moim berłem, ja to nagrywam i wrzucam do neta (za ich przyzwoleniem oczywiście).
Natomiast związki zawsze budowałem z laskami, które tylko dla mnie są świntuchami (nawet w tłumie), ale nie mają dużego przebiegu i nie zabiegają o atencję innych.
Ja czekam na dalsza czesc z mamuskami
Mamuśki są prześliczne i pierdolenie, że "pewnie każdy bachor z innym" to mowa spermiarza z piwnicy a nie dorosłego normalnego faceta.
Jak stworzysz zdrowy i normalny związek z kobietą to zrozumiesz, że to tylko zbawa.
Oczywiście gdyby moja się tak wystroiła to nie pozwoliłbym się temu zmarnować
Więcej dystansu do życia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów