📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ruda mogłaby zostać matką moich dzieci.
To jest czelendz, a to jest skutek jego obejrzenia: sadistic.pl/zlej-sie-w-gacie-czelen-vt516052.htm
tępe szmule i tyle
Kulabambula napisał/a:
Ruda mogłaby zostać matką moich dzieci.
Ładnie masz nasrane w garach. Nie dość, że szukasz mamy dla swoich dzieci, to jeszcze podobają Ci się ryże paszczury. Lecz się.
Średnia. Numer 4 i niekoniecznie z zostawaniem matką.
qhash napisał/a:
jakby matka moich dzieci takie coś odjebała w necie to bym wypi**dolił z domu na zbity pysk
tępe szmule i tyle
matki w bikini na plaży też wzbudzają w tobie tyle emocji? tu mniej zobaczysz odkrytego ciała niż nad Bałtykiem
W necie dupa świeci, a w domu ze starym przy zgaszonym.
Chyba samotne matki... Wątpię aby te dzieci miały w domu ojca, ak już to ojców.
Wątpię aby jakiś facet był z taka kurwa
Wątpię aby jakiś facet był z taka kurwa
sensualna napisał/a:
matki w bikini na plaży też wzbudzają w tobie tyle emocji? tu mniej zobaczysz odkrytego ciała niż nad Bałtykiem
Sądząc po ilości posatów, wieku i sposobie wypowiedzi to prawdopodobnie jest nieudacznik.
Nigdy nie bierz kurwiska za żonę. I to są tego efekty.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę za to, że pokazuje tylko przed nim swoje ciało.
Takie jak te szmaty nadają się tylko do wyruchania.
Przykre ale te dzieci pewnie tez z przypadku...
Zdrowe kurwiska
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę za to, że pokazuje tylko przed nim swoje ciało.
Takie jak te szmaty nadają się tylko do wyruchania.
Przykre ale te dzieci pewnie tez z przypadku...
Zdrowe kurwiska
Miłe zaskoczenie gdy się stroją i przykre rozczarowanie jak ich wygląd wraca do normy. Bez tych wszystkich makijaży i dodatków to ledwo przeciętniary w dodatku z gównem zamiast mózgu skoro udostępniają takie nagrania.
Nad bałtykiem to co najwyżej zobaczysz parawany januszowych rodzin czytaj debili
Więc przestałem celować w nią flarą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów