📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Bardzo ładnie.
21 sekund gradobicia i jedna dźwigienka.
Pudzian tak powinien to załatwić jak z Najmanem.
A nie uparcie dążyć do przewrócenia tej świni.
21 sekund gradobicia i jedna dźwigienka.
Pudzian tak powinien to załatwić jak z Najmanem.
A nie uparcie dążyć do przewrócenia tej świni.
Pudzian ma fanów? No sory, ale on może mieć fanów w podnoszeniu Tira, ale nie w mma, nie oszukujmy się - jest chujowy, bo jego jedyny atatu to siła. Na cipeczki wystarczyła, ale jak miał tłuc się z większym kozakiem to dostał kopci-kopci.
Mi się tylko podoba jak kopie - identycznie kopie się piłkę na boisku Kto wie, może to następne powołanie "wszechstronnego Mariuszka"?
Mi się tylko podoba jak kopie - identycznie kopie się piłkę na boisku Kto wie, może to następne powołanie "wszechstronnego Mariuszka"?
PS za 2lata Pudzian chciał walczyć z Emelianenko.
Fiodor Jemieljanienko jeśli już. Ten niezbyt wysoki zawodnik uprawiał wcześniej sambo to nie dziwota, że tak wymiata w mma.
push3k napisał/a:
Fiodor Jemieljanienko jeśli już.
To że odpaliłeś wikipedie to nie oznacza, że jesteś znawcą. A ogólnie nie doczytałeś tego, że z ros. Фёдор Владимирович Емельяненко, ang. Fedor Emelianenko, więc nie dyskutuj.
to co by bylo gdyby bylo : Pudzian vs Fedor
Cytat:
prawdopodobnie nowa jednostka czasu, gdzieś między jedną gołotą a jednym najmanemto co by bylo gdyby bylo : Pudzian vs Fedor
Emelienko i Mirko Cro cop najlepsi !!!!
A ja myślałem ze 1 Sylvia = 9 sekund (patrz walka z Mercerem)
Pudzian vs Emelianenko?
Prawda taka, ze na Fiodora nie ma mocnych.. Choc Overeem chce walczyc z nim
A Pudziana bym sobie poogladal w starciu z Zuluzinho/Butterbeanem - tam by sie przydalo doswiadczenie w podnoszeniu ciezarow
Pudzian vs Emelianenko?
Prawda taka, ze na Fiodora nie ma mocnych.. Choc Overeem chce walczyc z nim
A Pudziana bym sobie poogladal w starciu z Zuluzinho/Butterbeanem - tam by sie przydalo doswiadczenie w podnoszeniu ciezarow
Pudzianowski spierdoliłby na widok Fedora z ringu, zresztą jak każdy rozsądny człowiek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów