Duży może więcej...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to jest tir?
@up
urzadzenie do zmieniania pasa. duze
urzadzenie do zmieniania pasa. duze
@2xup
"Ciągnik siodłowy - popularnie określany mianem TIRa." - nie czepiaj się tylko odpal google.com i sprawdź sobie, że już "można mówić" tir na "zestaw".
"Ciągnik siodłowy - popularnie określany mianem TIRa." - nie czepiaj się tylko odpal google.com i sprawdź sobie, że już "można mówić" tir na "zestaw".
wikipedia, dobre źródło
TIR - (= Transport International de Marchandises par la Route – międzynarodowy transport nieoclonych towarów),
tir - «duży samochód ciężarowy służący do przewozu towarów na trasach międzynarodowych»
Cytat:
Cytat:
TIR - (= Transport International de Marchandises par la Route – międzynarodowy transport nieoclonych towarów),
tir - «duży samochód ciężarowy służący do przewozu towarów na trasach międzynarodowych»
You got trolled
o widze grono specjalistów pewnie Tirówki czy może tirówki bo już nie wiem
no nic dziwnego jak jeden zapierdala, a drugi jedzie w martwym polu "dużego urządzenia do zmieniania pasa"
up@ dokładnie, jedzie sie albo za albo przed duzym a nie tak jak mowisz w martwym polu , bo nie wiedać nic, sprawdzone przeze mnie
Czy autor wypadłl z samochodu?
akurat kierowca DUŻEGO POJAZDU nie zawinił specjalnie bo osobówka była w martwym polu. zjebał kolo za osobówki bo miał gdzie uciec, czyli w bok i rura
Jakim kurwa martwym polu, 5 lusterek na stronę i martwe pole to żeś mnie rozjebał.
Jestę Murzynę napisał/a:
Jakim kurwa martwym polu, 5 lusterek na stronę i martwe pole to żeś mnie rozjebał.
no niestety, ale nawet to nie zlikwiduje martwego pola. miałem taką sytuację, tir się do mnie przytulił i gdyby nie to, że przed nim jechał drugi, który mu krzyknął na CB, że mnie spycha to bym został spłaszczony. jak jesteś na równi z kabiną, kilkadziesiąt cm od pojazdu to lusterka na nic się zdadzą
@Jestę Murzynę
siedziałeś chociaż kiedyś w ciężarówce? nie? A widzisz, ja tak, nawet prawo jazdy kat. C mam. to siedź cicho. filmik dla Ciebie : pokazywarka.pl/gb76jo/
Dodam jeszcze, że z lewej strony masz jedno lustro, a z prawej dwa. (przy kierownicy po lewej stronie)
siedziałeś chociaż kiedyś w ciężarówce? nie? A widzisz, ja tak, nawet prawo jazdy kat. C mam. to siedź cicho. filmik dla Ciebie : pokazywarka.pl/gb76jo/
Dodam jeszcze, że z lewej strony masz jedno lustro, a z prawej dwa. (przy kierownicy po lewej stronie)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów