📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jest wegański pies, który uwielbia zajadać się burakami. A gość robiąc z nich sok dla swojego pupila wsadził rękę do sokowirówki. Potwierdzone info, czytałem na kitajskiej wyborczej
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
no zobacz,a z tyłu już była kuchnia taaaaak blisko a tak nie po``ręcznie`` to wyszło
Argeusz napisał/a:
Łapa do amputacji.
Ale czemu? Jest ubazgrana krwią, owszem, ale przecież wystarczy umyć. Poza tym po co dobrą łapę obcinać i okaleczać? Głupio by wyglądał tylko z trzema
byłby idealny gdyby jeszcze nie lubił zapachu czosnku i uciętych napletów
Ja sięzapytam czy nikt w pobliżu nie miał noża by temu psu poderżnąć gardło jak trzymał tego faceta?
Na sadistic'u cała prawda !!!
Te psy powinny być odstrzelone raz z właścicielami i ich obrońcami, którzy usilnie próbują przekonać innych, że te pieski są dobre tylko właściciel źle traktował swoje pupilki itd. Nie kurwa. Te psy są pojebane z natury i powinny zostać wyeliminowane raz na zawsze.
AlaksanderLukaszenka gorzej, te psy nie są pojebane z natury, tylko z hodowli.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów