18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
To ile tam tego?
~DMT • 2019-02-08, 14:26
Tak na weekend kolego...

I lecimy z tematem...

ukryta treść
1:29-1:55

Q L I M A X
Zgłoś
stupak14 2019-02-08, 14:38 40
To tylko chmiel...
Zgłoś
lm65 2019-02-08, 14:39
Dziwne wypełnienie ma ten materac
Zgłoś
poligon6 2019-02-08, 17:30 9
A tak moje dziatki wygląda chmiel który kiedys dodawano do piwa, dziś dodaje się świńską żółć.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-02-08, 18:46 3
poligon6 napisał/a:

A tak moje dziatki wygląda chmiel który kiedys dodawano do piwa, dziś dodaje się świńską żółć.

sam jesteś świńska, jeśli już to bydlęcą , tyle że jest ona kilkukrotnie droższa od chmielu więc ekonomicznie nie uzasadnione, dwa że jest to tłuszcz który w wodzie się nie rozpuszcza , można by więcej pisać tylko po co, a koncerny używają ekstraktu chmielowego uzyskiwanego metodą CO2
i nie ma za bardzo co się jarać piwami po 8-10zł "rzemieślniczymi " bo tam już też zaczyna się walka nie tylko o jakość i zaczynają dawać enzymy że by była większa wydajność i inne sztuczki

Zgłoś
TB303 2019-02-08, 19:30 5
poligon6 napisał/a:

Po pierwsze: Żółć bydlęcą(według mitu).
Po drugie: Nie powielaj bzdurnych mitów.
Po trzecie: Nie odzywaj się w tematach, o których nie masz bladego pojęcia.

Poza tym 'Google' nie gryzie i za jego pomocą można odnaleźć wiele artykułów mówiących, dlaczego jest to wierutna bzdura.
Zgłoś
A................a 2019-02-08, 20:19 1
Zapomnialem ferie sie zaczely ...
Zgłoś
ritu4l 2019-02-08, 20:38 5
Jaką trzeba być pizdą, żeby jarać to zamulające gówno dla pseudo rastamanów i gimbów..

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
TB303 2019-02-08, 20:40 6
r0773n napisał/a:

Jaką trzeba być pizdą, żeby jarać to zamulające gówno dla pseudo rastamanów i gimbów..

Chuja wiesz na ten temat
Zgłoś
MadDave 2019-02-08, 21:40
kurde faja

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
ritu4l 2019-02-08, 23:07
TB303 napisał/a:

Chuja wiesz na ten temat

wiem tyle co napisałem

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
niezlySuchar021 2019-02-09, 8:10
Jebana narkomania
Zgłoś
TłustyManat 2019-02-09, 12:40
Mmm, chałwa słonecznikowa

[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*
Zgłoś
D3Ton 2019-02-09, 12:54
Ot, zwykły siennik

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
Azazel 2019-02-10, 10:04 1
Myślę sobie.

"Jaką trzeba być amebą umysłową żeby słuchać szympansów albinosów i jeszcze się tym dzielić publicznie a potem ogarnałem ten link i zachciało mi się kurwa płakać...

Chuck Norris jeździ lodziarką...
...pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów