18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
vass 2012-09-04, 20:56
konradssc napisał/a:

Kurwa ateiści pierdolą, że nikomu nie narzucają swoich poglądów... Aha, czyli to pierdolenie wyżej na papieża to nie zniesławienie, pierdolenie, że religia to idotyzm to też nie jest obrażenie uczuć inncyh... Kurwa jacy wy jesteście zajebiści i moralni w swoim zachowaniu... Jakoś nie widze atakowania ateistów w Internecie w takim stopniu jak atakowany jest Kościół... Kurwa wierz w co chcesz, ale na huj mam oglądać na każdym kroku w Internecie pierdolenie, że religia jest złem. No tak ateiści też mają moralność... Ciężko jest sie przyznać, że ateiści nie mają żadnych hamulców poza świeckim prawem... Zawsze byli ludzie niewierzący, ale nigdy nie obnosili się z tym tak jak teraz... Pierdolone łebki nie pamiętają czym był Jan Paweł II dla Polaków za życia... Ludzie niewierzący mieli szacunek do tego człowieka... Internauci nie mają szacunku do niczego taka jest prawda... Kurwa tylu naukowców wierzy w Boga, a pierdolone gimbusy, którzy nie mają szacunku do wiary własnych rodziców uważają sie za mądrzejszych od nich... Kurwa ogarnijcie się bo sracie na swoich, a jeśli wam się nie podoba to możecie wyjechać na Czechy nikt wam nie broni... Szkoda ludzi którzy oddawali życie za ten kraj.

Wypowiadasz się jak typowy katolik, pełen miłości wyrozumiałości do bliźniego.
Pierdole takich katolików
I jeszcze mnie pseudo katolik będzie pouczał co jest dobre i do kogo za co mam mieć szacunek.
Wbij sobie do głowy, że mam szacunek do każdego człowieka i do żadnego katolika, bo wali mnie to w co wierzy.
Zgłoś
N................J 2012-09-04, 21:15
Masz szacunek do każdego człowieka ale do katolika nie. Czyli katolicy nie są ludźmi? Tak samo mówił hitler o żydach.
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-09-04, 21:17 1
kudlaty1125 napisał/a:

@Qui Pro Quo
Kurwa, dlaczego niektórym ludziom tak ciężko pojąć, że można w nic nie wierzyć i być szczęśliwym. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że ludzie nie wierzący w mikołaja, albo wróżki mają przejebane nędzne życie, przepełnione bólem. Czy naprawdę dla was ten cały świat jest tak bardzo pusty, chujowy i bezsensowny, że na siłę musicie wciskać w niego jakieś czary?

"Czy nie starczy, że ogród jest piękny? Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki"
Douglas Adams

Widzę, że się nie rozumiemy, ja i Ty oraz 70 osób. Nie mówię, żebyś wierzył kurwa w istotę Boską, mówię w cokolwiek, w siebie , w córkę, syna, matkę, ojca w cokolwiek co się dla Ciebie liczy, niestety to nie na Twój umysł tak sądzę po nicku i wypowiedzi.

Come to papa
Zgłoś
V................s 2012-09-04, 21:36
Tylko chyba zatraciłeś sens słowa wiara Qui, wiara to wiara w istnienie czegoś, chyba każdy wierzy, że jego ojciec istnieje, czy komputer . Co do moralności, nawet jeśli statystyki by mówiły, że ludzie religijni są bardziej moralni to nic to nie zmienia, bo nadal są to bajki, tak samo jak ktoś by powiedział, że wiara w to, że poza Ziemią nie ma innych planet daje szczęście, może i daje, ale co z tego jak to jest bzdura?
Zgłoś
N................J 2012-09-04, 21:54
Antyteiści, jeśli ktoś WIERZY to za pomocą jakiś argumentów które nawet nie są udowodnione nie zmusicie innych do porzucenia wiary. A nawet rozpętacie jeszcze gorsze piekło bo ludzie bronią swoich przekonań. Więc tą swoją rację wsadźcie głęboko do szafy.
Zgłoś
MaestroRCS 2012-09-04, 22:04
Tak, jestem ANTYtesitą, i wiem czym to się różni od ateizmu. Uważam religię za zło, i na wszystko szukam naukowych wyjaśnień. Nawet jeśli są w nich jakieś neizgodności, to przynajmniej mam jakiekolwiek wyjasnienie- a że z czasem znajdzie się lepsze- to lepiej nawet dla mnie, prawda? Ogólnie dla mnie wiara jest zaprzeczeniem logiki, i obrażaniem możliwości ludzkiego umysłu. Gdyby nie nauka, samodzielne myślenie, i pęd do wiedzy, oraz ciekawość świata i zjawisk na nim, ludzkość do dzisiaj stałaby w miejscu, i zamiast komputerów i nowoczesnych technologii mielibyśmy wojny na pałki i zylibyśmy po 20 lat. Nie mam zamiaru obrażać ludzi religijnych, ale mam wyrobione zdanie na ich temat, że im się po prostu nie chce rozejrzeć dookoła i zsatanowić nad światem. Twierdzicie że Bóg nad nami czuwa? Już nie będe przytaczał zdarzenia zwanego Holocaustem, ale dla przykładu, jakieś większe kataklizmy, takie jak tsunami- ja na to znajdę wyjaśnienie, wierzący powie "wola boska". Jeśli tak, to ja dziękuje za Boga, ktory bez powodu "morduje" setki tysięcu ludzi. Ładna mi opieka.
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-09-04, 22:13
Venominus napisał/a:

Tylko chyba zatraciłeś sens słowa wiara Qui, wiara to wiara w istnienie czegoś, chyba każdy wierzy, że jego ojciec istnieje, czy komputer . Co do moralności, nawet jeśli statystyki by mówiły, że ludzie religijni są bardziej moralni to nic to nie zmienia, bo nadal są to bajki, tak samo jak ktoś by powiedział, że wiara w to, że poza Ziemią nie ma innych planet daje szczęście, może i daje, ale co z tego jak to jest bzdura?

A miłość nie jest wiarą? To tylko przykład, mogę wierzyć w co mi się podoba.

Come to papa
Zgłoś
master0612 2012-09-04, 22:28
Ahh takie rozmowy na temat religii nie maja żadnego sensu ale cóż takie tematy są ludziom potrzebne tak samo jak " za kim jesteś" lub "iphone dla pedałów". Bóg może jest może go nie ma ważne co człowiek sobą reprezentuje a nie w co wierzy lub co posiada no ale tego nikt nigdy nie zrozumie idę spać milej kłótni.
Zgłoś
Shatter 2012-09-04, 22:35
Witam, ten wpis będzie dotyczył bardzo dziwnego zachowania Karola Wojtyly jakie miało miejsce w Poznaniu. Otóż, parę dni temu byłem na spacerze z moją 12-letnią siostrą cioteczną Martynką i spotkaliśmy rzeczonego JP2, którego jest wielką fanką. Martynka bardzo się ucieszyła na widok swojego ulubionego papierza i czym prędzej ruszyła w jego kierunku po autograf i wspólne zdjęcie. Ucieliśmy sobie też krótką rozmowę. Co w tym nadzwyczajnego? Już wyjaśniam. Otóż, w trakcie tej krótkiej wymiany uprzejmości, JP2 (co warto dodać - w towarzystwie dwóch swoich kolegów) zaczął prawić jej komplementy jakie prawi się dorosłej kobiecie... Na początku pomyślałem, że to żart kiedy wypowiadał się bardzo pochlebnie o jej ubiorze, ale jak można powiedzieć do dwunastoletniego dziecka, że ładnie pachnie i ma ładną figurę? Musicie przyznać, że to zastanawiające. Dzisiaj przypomniało mi się też, że Karol uścisnął ją i pocałował w policzek. Przyznam, że gdy ta sytuacja miała miejsce wyglądała dużo bardziej niewinnie niż gdy teraz o tym myślę. Ale to nie wszystko. Dzisiaj Martyna powiedziała mi, że wymienili się numerami telefonów (o tym nie wiedziałem, bo zostawiłem ich na chwilę) i, że Jan Paweł II proponuje jej spotkanie. Naprawdę nie wiem czy to standardowe zachowanie i co mam o tym myśleć, więc chciałem spytać się fanów( szczególnie tych najmłodszych) albo kogokolwiek kto miał z Wojtyłą styczność. Zdarzały się Wam takie sytuację??

"Sadistic polski 4chan tylko w lepszym stylu i złożony z mądrzejszych ludzi"
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Zgłoś
chujciwcycki 2012-09-04, 22:39
Z tą wiedzą która wypluwacie na pełnym lajcie moglibyście wykładać na uniwersytetach.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów