📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak z Wojtyłą było na prawdę to nie wiem, ale jak wynika z ostatnich orędzi maryjnych, Kościołem w Watykanie rządzi szatan, który tylko udaje, że przemawia w imieniu Jahwe. Pielęgnujmy pana w naszych sercach, a nie na ołtarzach fałszywych proroków.
@up Cipe se pielęgnuj
Lublin przeprasza za te wariatkę. Często na deptaku u nas stoi...
I to są argumenty? Papież też człowiek.
Każdy człowiek powinien w coś wierzyć, człowiek bez wiary to tylko nędzne życie, co innego to składanie kultu, moje zdanie na ten temat: RÓBTA CO CHCETA.
@up Wierze w komputer i w jego Moc.
@Qui Pro Quo
Kurwa, dlaczego niektórym ludziom tak ciężko pojąć, że można w nic nie wierzyć i być szczęśliwym. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że ludzie nie wierzący w mikołaja, albo wróżki mają przejebane nędzne życie, przepełnione bólem. Czy naprawdę dla was ten cały świat jest tak bardzo pusty, chujowy i bezsensowny, że na siłę musicie wciskać w niego jakieś czary?
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny? Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki"
Douglas Adams
Kurwa, dlaczego niektórym ludziom tak ciężko pojąć, że można w nic nie wierzyć i być szczęśliwym. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że ludzie nie wierzący w mikołaja, albo wróżki mają przejebane nędzne życie, przepełnione bólem. Czy naprawdę dla was ten cały świat jest tak bardzo pusty, chujowy i bezsensowny, że na siłę musicie wciskać w niego jakieś czary?
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny? Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki"
Douglas Adams
jestem ateistą, jestem szczęśliwy święta obchodzę jako tradycje a nie jako święto czy to takie złe?
@rockface123, nic w tym złego nie ma. Większość naszych polskich obrzędów ma bardzo niewiele wspólnego z radowaniem się narodzinami chrystusa, więc pielęgnujesz zwyczajnie tradycję. Mam podobnie.
Areen napisał/a:
Większość naszych polskich obrzędów ma bardzo niewiele wspólnego z radowaniem się narodzinami chrystusa.
No jak by nie patrzeć to tylko jeden jest z tym związany...
Wierzę w to, że pewnego dnia nauka stanie się oficjalnie i realnie ważniejsza od zabobonów, a ludzie religijni tuż po przyznaniu się do swoich szalonych przekonań powiedzą coś w rodzaju "ale wiesz, to moja sprawa, nie zamierzam tym nikomu zaszkodzić, nie będę się z tym narzucał", zamiast stosować agresywne nawracanie. Wierzę w to bardzo mocno.
Warunek spełniony - bujajcie się, panowie KażdyMusiWCośWierzyć.
Warunek spełniony - bujajcie się, panowie KażdyMusiWCośWierzyć.
Kurwa ateiści pierdolą, że nikomu nie narzucają swoich poglądów... Aha, czyli to pierdolenie wyżej na papieża to nie zniesławienie, pierdolenie, że religia to idotyzm to też nie jest obrażenie uczuć inncyh... Kurwa jacy wy jesteście zajebiści i moralni w swoim zachowaniu... Jakoś nie widze atakowania ateistów w Internecie w takim stopniu jak atakowany jest Kościół... Kurwa wierz w co chcesz, ale na huj mam oglądać na każdym kroku w Internecie pierdolenie, że religia jest złem. No tak ateiści też mają moralność... Ciężko jest sie przyznać, że ateiści nie mają żadnych hamulców poza świeckim prawem... Zawsze byli ludzie niewierzący, ale nigdy nie obnosili się z tym tak jak teraz... Pierdolone łebki nie pamiętają czym był Jan Paweł II dla Polaków za życia... Ludzie niewierzący mieli szacunek do tego człowieka... Internauci nie mają szacunku do niczego taka jest prawda... Kurwa tylu naukowców wierzy w Boga, a pierdolone gimbusy, którzy nie mają szacunku do wiary własnych rodziców uważają sie za mądrzejszych od nich... Kurwa ogarnijcie się bo sracie na swoich, a jeśli wam się nie podoba to możecie wyjechać na Czechy nikt wam nie broni... Szkoda ludzi którzy oddawali życie za ten kraj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów