Ciekawe, któremu bóstwu sama bije pokłony.
Kurwa ateiści pierdolą, że nikomu nie narzucają swoich poglądów... Aha, czyli to pierdolenie wyżej na papieża to nie zniesławienie, pierdolenie, że religia to idotyzm to też nie jest obrażenie uczuć inncyh... Kurwa jacy wy jesteście zajebiści i moralni w swoim zachowaniu... Jakoś nie widze atakowania ateistów w Internecie w takim stopniu jak atakowany jest Kościół... Kurwa wierz w co chcesz, ale na huj mam oglądać na każdym kroku w Internecie pierdolenie, że religia jest złem. No tak ateiści też mają moralność... Ciężko jest sie przyznać, że ateiści nie mają żadnych hamulców poza świeckim prawem... Zawsze byli ludzie niewierzący, ale nigdy nie obnosili się z tym tak jak teraz... Pierdolone łebki nie pamiętają czym był Jan Paweł II dla Polaków za życia... Ludzie niewierzący mieli szacunek do tego człowieka... Internauci nie mają szacunku do niczego taka jest prawda... Kurwa tylu naukowców wierzy w Boga, a pierdolone gimbusy, którzy nie mają szacunku do wiary własnych rodziców uważają sie za mądrzejszych od nich... Kurwa ogarnijcie się bo sracie na swoich, a jeśli wam się nie podoba to możecie wyjechać na Czechy nikt wam nie broni... Szkoda ludzi którzy oddawali życie za ten kraj.
So say we all@szeregowy. nie powinienies miec wgle takiego nicku bo w okopach nie ma ateistów to po pierwsze, a po drugie jak narazie to ta banda ,,katoli'' może Ci jeszcze najebać. Polska to kraj katolicki i mam nadzieje, że takich jak Ty będzie sie tu tępić bo zbyt piękną mamy historie.
Rozpierdala mnie już to pierdolenie tych pseudoateistów. Gdzie u was szacunek do rodziców. Równie dobrze stańcie przed nimi i powiedzcie, że są idotami, że umrą i nic po nich nie zostanie. Kurwa gdzie szacunek dla haseł Bóg, Honor, Ojczyzna. Bóg to wiara i moralność i miłość do drugiego człowieka i szacunek. Gdzie wy kurwa w wierze widzicie problem? Ksiądz was ruchał w dupe? Kradnie wam pieniądze na siłe? Może nie podoba wam się to, że u nas w przeciwieństwie do Czech istnieje jeszcze coś takiego jak moralność? Napluj w twarz rodzicom i ojczyźnie na jedno wyjdzie. ,,W Polsce religia nie jest dodatkiem do gówna ale jest fundamentem!''
Szeregowy co ty mi tu pierdolisz. 2 razy przeczytałem biblie. Widac jaki masz szacunek do przekonan rodziców. Kurwa kto ci mowi ze jestes zalosny? Jak atakujesz religie to sie dziwisz ze ktos sie broni? To tak jakbys do kogos z morda wyskoczyl a potem sie dziwisz ze ktos Ci przyjebał...