Właściciel domu w Barcelonie prosi kucającego najeźdźcę, aby opuścił okupowany dom, ale on odmawia i bierze młotek: To teraz mój dom!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam zajęcia mieszkań organizuje mafia, prawo stoi po stronie tych co zajmują pustostany, więc nie ma tu żadnych teorii spiskowych, bo mieszkanie może zająć każdy
To w czym problem by mieszkanie zajął "kto inny" jak akurat czarnego z młotkiem dało się wywabić na zewnątrz?
Wchodzi zamyka i nie wpuszcza nikogo.
Właściciel mówi "o jejku, kolejny!" a za kilka dni wraca i rozlicza się z tym "kim innym" za przysługę.
Co zrobi policja w takim wypadku? Na pewno nie wesprze właściciela, a wstawi się za okupującym. Tylko którym??
No nie mów że od kurwy fakturę dostałeś.
Kurwy nie wystawiają faktur. Prostytutkom się zdarza....
Kurwy nie wystawiają faktur. Prostytutkom się zdarza....
Masażystki wystawiają, bo "masaż" jest usługą komercyjną i musi być ovatowany, natomiast kurwienie się nie istnieje w ustawie Nie można wystawić faktury nawet na 0% VAT, bo nie można zwolnić od podatku czegoś, co nie miało go mieć w ogóle.
We francji, chłopu nie wolno przeprowadzić badać genetycznych na ojcostwo, ma płacić na nieswojego bękarta i chuj
W tym przypadku Polska była znacznie przed Francją, matka może się nie zgodzić na badanie DNA, zgłoszony jesteś jako ojciec i kaput. Zaprzeczenie ojcostwa trwa latami, a póki co płacisz i płaczesz
Za kilka lat nie będziesz musiał jeździć po to za granicę
Spoko, twój PIS wydał setki tysięcy wiz takim osobnikom i jakoś żaden czarny nie napierdala nas młotkiem na ulicy. Głównie dlatego, że ciężko im konkurować z takimi zjebami jak ty w wyłudzaniu z MOPSów, napierdalaniu się na meczach/marszach niepodległości, czy wypisywaniu faszystowskiego bełkotu.
Takie tam mają prawo popierdolone
Podziękujcie PO u nas wkrótce to samo
Czytałeś choćby post zakooo raptem linijkę wyżej?
Nie no to są jaja. Rozjebałbm czarnuchowi ten jego pusty barani łeb jakby tylko przekroczył próg mojego domu. Czarnuchom we łbach to się już całkiem popierdoliło. A gdzie sąsiedzi tego Hiszpana? Powinni solidarnie wjechać na chatę i tak mu dodupcyć żeby wszystkie kozy w Kongo o tym beczały przez następny rok.
W Hiszpanii przegrzali budowlankę, a najprościej mówiąc wykręcili lody z boomem mieszkaniowym i może się okazać, że gość w ogóle nie ma sąsiadów. Jest tam takie prawo jak pisał @zakooo i tyle. Macki mafii sięgają do rządu, dlatego jak słyszę jakie tanie mieszkania są w Hiszpanii to śmiać mi się chce. Znajoma rozważała tam zakup, ale i tak nie ma równo pod sufitem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów