Właściciel domu w Barcelonie prosi kucającego najeźdźcę, aby opuścił okupowany dom, ale on odmawia i bierze młotek: To teraz mój dom!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za kilka lat będziemy jeździć do zachodniej europy na safari z karabinami.
Za kilka lat nie będziesz musiał jeździć po to za granicę
Dla przypomnienia, w hiszpanii nadal rządzi socjalistyczne gówno.
Tam już się dzieją rzeczy, jakich w filmach SF nie było. Np. jeśli chłopak chce się poruchać z dziewczyną, to ona musi podpisać specjalny dokument, że się zgadza (znaczy, to jest dla chłopaka, by nie poszedł siedzieć, gdy dziewczyna powie, że nie wyraziła zgody). We francji, chłopu nie wolno przeprowadzić badać genetycznych na ojcostwo, ma płacić na nieswojego bękarta i chuj, a jak się nie podoba, to do pierdla. Takich lewackich debilizmów jest od chuja i jeszcze trochę.
ma płacić na nieswojego bękarta i
Brednie, prawo nie określa, czy dziecko ma się czuć nieswojo, czy swojsko.
;>
Tam już się dzieją rzeczy, jakich w filmach SF nie było. Np. jeśli chłopak chce się poruchać z dziewczyną, to ona musi podpisać specjalny dokument, że się zgadza (znaczy, to jest dla chłopaka, by nie poszedł siedzieć, gdy dziewczyna powie, że nie wyraziła zgody). We francji, chłopu nie wolno przeprowadzić badać genetycznych na ojcostwo, ma płacić na nieswojego bękarta i chuj, a jak się nie podoba, to do pierdla. Takich lewackich debilizmów jest od chuja i jeszcze trochę.
Myślisz, że w Polsce jest inaczej?
Czekaj ciutke za chwile i w Polsce trzeba się będzie tak "zabezpieczać"
Tam już się dzieją rzeczy, jakich w filmach SF nie było.
Lepiej. W hiszpanii feministki zawarły sojusz z klerem w obronie swojej kobiecości (i dzieci) przed dewiantami z lgbt. Wyobrażasz sobie nasze feministki przybijające piątkę z arcybiskupem jędraszewskim?
Gwałt na 12 latce przez 20 letniego sie nie liczy, czarnuch niewinny...
wykop.pl/link/7453221/hiszpania-gwalt-na-12-latce-czescia-kulturowej-r...
Są tam pewne wykluczenia, czyli konieczność zabezpieczenia, seks analny, wytrysk w usta.
Wpisywane są dane obu stron.
Co to znaczy VAT23%?
Kiedyś podpisywałem taki dokument, w którym dziewczyna wyraża zgodę na akt seksualny.
Są tam pewne wykluczenia, czyli konieczność zabezpieczenia, seks analny, wytrysk w usta.
Wpisywane są dane obu stron.
Co to znaczy VAT23%?
No nie mów że od kurwy fakturę dostałeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów