📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:02

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i pomyśleć że te c🤬ki u nas teraz prowadzą autobusy trzeba kupić popcorn rozsiąść się wygodnie i czekać na jakieś filmiki od nas
liczyłem że komuś opona wybuchnie w łeb w 20s a tu niespodzianka, no no elegancko
Wspaniale zabezpieczone miejsce wypadku. Dwudniowa akademia policyjna ukończona z wyróżnieniem.
Jak zwykle wszystkiemu winna motop🤬da
A kierowca autokaru ślepy albo naj🤬y bo widać,że nie jechał zbyt szybko a nie wyhamował i nie zauważył z daleka pachołka,który stał na środku jego pasa ostrzegającego,że jego pas ruchu jest zablokowany.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie