18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
anty spoleczniak 2013-06-22, 0:19 2
ale z ciebie europosel czytaj idiota hehe
Zgłoś
cichy1989 2013-06-22, 11:01
Jeszcze tylko k****a duchów w sejmie brakuje
Zgłoś
juki 2013-06-22, 11:04 1
Kiedys mu popelnia samobojstwo...
Zgłoś
jaskowski 2013-06-22, 11:12 2
Jak mnie to radio wkurwia... Ale Olbratowskiego to lubie!
Zgłoś
kih0n 2013-06-22, 12:15 4
Olbratowski powinien z Maxem Kolonko stworzyć alternatywny kanał telewizyjny
Zgłoś
Dildowagins 2013-06-27, 15:25 130
Miłego słuchania kolejnego genialnego felietonu Olbratowskiego

Chłop niszczy system swoimi felietonami i tekstami (:

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
kaime 2013-06-28, 15:02 6
Pomidora, kabaczka, ogórka, pawlaka... Mistrz.
Zgłoś
g................k 2013-06-28, 15:03
słucham go codziennie w pracy i pierwszy raz widzę jak on wygląda i zawsze myślałem, że jest on starcem z brodą
Zgłoś
i................a 2013-06-28, 15:50 1
Niczego nie niszczy. Ludzie posłuchają, podenerwują się i nic z tym nie zrobią. Póki się kurwa ten otumaniony naród nie wyzbędzie egoizmu i konformizmu, nie zostanie zniszczony żaden system.
Zgłoś
Ryuk 2013-06-28, 16:59
Popełnią mu kiedyś samobójstwo. Rząd nie lubi krytyki, zwłaszcza przeplatanej humorem

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
Gremz 2013-06-28, 18:02
Ciekawe, czy ktoś mu pisze te teksty, czy je sam wymyśla. Świetnie się go słucha.

"Bo fruwać jest generalnie nie roztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie."
Zgłoś
Crewloor 2013-06-28, 18:03
Kot na prezydenta! Spisek wyczuwam Panie Olbratowski.
Zgłoś
kroplowa 2013-06-28, 18:05 1
Obudzą się.. Jak znowu będą stali w kolejkach po kartki, a później w kolejkach po mięso, którego nie będzie. Z każdym dniem mizantropia ogarnia mnie coraz bardziej..
Zgłoś
CYPRIAN 2013-06-28, 19:21
kurwa na sam pierw nie mogłem wstawić fotki ,a teraz niemacie koło swoich wypowiedzi ''cytuj'' bo chciałem komus odpisać
Zgłoś
wudun 2013-06-28, 21:18
Wejdź w temat a cytuj się znajdzie;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów