📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
ale z ciebie europosel czytaj idiota hehe
Olbratowski powinien z Maxem Kolonko stworzyć alternatywny kanał telewizyjny
Miłego słuchania kolejnego genialnego felietonu Olbratowskiego
Chłop niszczy system swoimi felietonami i tekstami (:
Chłop niszczy system swoimi felietonami i tekstami (:
Popełnią mu kiedyś samobójstwo. Rząd nie lubi krytyki, zwłaszcza przeplatanej humorem
"Bo fruwać jest generalnie nie roztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie."
Obudzą się.. Jak znowu będą stali w kolejkach po kartki, a później w kolejkach po mięso, którego nie będzie. Z każdym dniem mizantropia ogarnia mnie coraz bardziej..
kurwa na sam pierw nie mogłem wstawić fotki ,a teraz niemacie koło swoich wypowiedzi ''cytuj'' bo chciałem komus odpisać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów