📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
🔥
Adin.dwa.tri ... Malcziki
- teraz popularne
🔥
Pacyfikacja kibica koniem.
- teraz popularne
🔥
Fajny trik
- teraz popularne
Kurwa ale on pierdoli. Ani to śmieszne ani mądre, po prostu pierdoli bo się fajnie czuje jak wie że go kamerują. Chuj w dupę.
"[...]choć o warzywa się nie martwmy, w następnych wyborach wystartuje wystarczająco dużo buraków" rozjebał system
sorry nie czuje chuja...ani tu ani w dupie innym otworze też nie:)
PoMaluchu napisał/a:
sorry nie czuje chuja...ani tu ani w dupie innym otworze też nie:)
To nie nasza wina że jesteś tak rozjechany.Uważaj na skarpete.
Rota bardziej nadaje sie na hymn naszej Ojczyzny, tak moim zdaniem.
PS. ciekawe kiedy jakies lewackie szmaty wpadną na to, żeby i nasz troche urozmaicic.
PS.2 chujowe te jego poczucie humoru, wifi itd. ironia na niskim w chuj poziomie.
PS. ciekawe kiedy jakies lewackie szmaty wpadną na to, żeby i nasz troche urozmaicic.
PS.2 chujowe te jego poczucie humoru, wifi itd. ironia na niskim w chuj poziomie.
Ok, żarty żartami ale Polski hymn- IMO- rzeczywiście jest chujowy
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Od razu po prysznicu usiadłem sobie wygodnie na krześle, odpalam filmik i włosy mi wysuszyło w minutę.
jako przykład ten ryży ch*j? bicz plis
co ten chuj pierdoli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów