📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:50
Kiedyś uwielbiałem piłkę kopaną ale to było dawno temu i nie prawda. Jak patrzę na naszą kadrę to myślę, że ... chuj nic nie myślę, nawet mnie już to nie obchodzi, skończyło mi się 'nic się nie stało'. Właśnie, że się kurwa stało, stało się to, że straciłem sentyment do tego sportu i myślę, że nie tylko ja. Tu jest potrzebna kompleksowa reforma. Rozwiązać PZPN, chuj, że wylecimy z rozgrywek światowych - i tak nic tam nie znaczymy, ogarnąć temat kibiców i kiboli, uporządkować ten cały syf i zgniliznę wokół tego sportu... może wtedy znów obejrzę mecz.
Nie wiem czy zauważyliście, ale typ w większości swoich filmów czyta z promptera.
koniec ery maxa kolanki to teraz jakiegoś ćpuna i alkoholika tu wstawiacie??
gozdek napisał/a:
koniec ery maxa kolanki to teraz jakiegoś ćpuna i alkoholika tu wstawiacie??
"Sprzed zdjęcia stadionu Wembley..."
za dużo już takiego rozsądnego pierdolenia na szubienice skurwiela
Nie wiem ile oni tam dokładnie zarabiają, ale na pewno nie małe pieniądze, nawet jeśli przegrają.
Ja to widzę tak:
Wygrywacie? - dostajecie full pensje + premie?
Remisujecie? - średnia krajowa
Przegrywacie? - oj, nic się nie stało - minimalna krajowa...
I jak myślicie, czy nadal grali by tak kiepsko?
Ja to widzę tak:
Wygrywacie? - dostajecie full pensje + premie?
Remisujecie? - średnia krajowa
Przegrywacie? - oj, nic się nie stało - minimalna krajowa...
I jak myślicie, czy nadal grali by tak kiepsko?
Nie możemy ograniczać liczby posłów.... bo oni są już wystarczająco ograniczeni ^^
Dla mnie mistrz!
Dla mnie mistrz!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów