18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:50
🔥 Adin.dwa.tri ... Malcziki - teraz popularne
wysio 2013-11-04, 16:57 1
Niech puszczają Olbratowskiego na koniec Teleexpresu, zamiast tych nadesłanych śmiesznych zdjęć. Mówi zabawnie i ironicznie, więc niech ludzie trochę się pośmieją z sytuacji w naszym państwie pełnym absurdów. Część z nich może przy okazji coś z tego zrozumie, przemyśli, zapamięta?
Zgłoś
andreas_k 2013-11-04, 17:43 3
Jeszcze trochę, a usłyszymy o jego samobójstwie...
Zgłoś
zypon 2013-11-04, 19:43 14
@up
weź ty się jebnij w głowę
Zgłoś
buer2008 2013-11-04, 19:48 1
Problem nasz polega na tym, że nauczyliśmy się śmiać z naszych problemów. Nie potrafimy się już wkurwiać. Póki się śmiejemy z tego co wyczyniają nasi "pomazańcy narodu" nie będzie lepiej, bo oni muszą się nas bać. Dawno pokazali, że nic innego ich nie rusza.
Zgłoś
m................t 2013-11-04, 19:51 3
2 filmik mnie śmieszy.
Zgłoś
zypon 2013-11-04, 20:06
niech mi powiedzą ci co tak cały czas narzekają jak to w Polsce jest źle czego oni właściwie by chcieli ... nie piszcie mi tylko tekstów w stylu "niech politycy przestaną kraść", tylko konkretnie jakich decyzji oczekiwaliby od rządzących
Zgłoś
buer2008 2013-11-04, 20:11
zypon napisał/a:

niech mi powiedzą ci co tak cały czas narzekają jak to w Polsce jest źle czego oni właściwie by chcieli ... nie piszcie mi tylko tekstów w stylu "niech politycy przestaną kraść", tylko konkretnie jakich decyzji oczekiwaliby od rządzących

Chciałbym, żeby w końcu ktoś przedstawił jakikolwiek, choćby najprostszy plan. Nie mamy kompleksowej strategii rozwoju nawet na najbliższe 5 lat, a powinna być chociaż na 20.
Zgłoś
trebeter 2013-11-04, 20:24 16
Zgłoś
rolerek 2013-11-04, 20:42
Niby śmieszne ale naprawdę mam ochotę iść na Village Street i z mocno stępionym nożem obcinać te puste głowy
Zgłoś
Winterstorm 2013-11-04, 21:09 9
zypon napisał/a:

Proszę bardzo:

- zmniejszenie ilości posłów i senatorów
- drastyczne zmniejszenie pensji które są im wypłacane i ogólnie zmniejszenie wydatków na rząd, a do tego zdjęcie wszystkich przywilejów typu immunitet, żeby wreszcie te skurwiele poczuły, co to jest odpowiedzialność za swoje czyny i decyzje
- zlikwidowanie wszystkich przywilejów dla sektora z tzw. budżetówki ("wczasy pod gruszą" itp.) - które są wypłacane z moich podatków, a ja od prywatnego przedsiębiorcy nic takiego nie dostaję
- ograniczenie liczby urzędników, którzy de facto nic nie produkują, więc nie ma żadnego zysku z ich działalności
- zlikwidowanie bzdurnych przepisów i koszmarnych opłat które znacznie utrudniają zakładanie i rozwój małych przedsiębiorców, a uprzywilejowują te wielkie

To tak na baaaaardzo dobry początek. Później można zająć się rozwiązaniem takich kwestii jak np. nierentowne państwowe przedsiębiorstwa, służba zdrowia itd.
Zgłoś
karolek52525 2013-11-04, 22:25
Twarz ma szpetną jak ziemia spod kurwa walca. Grunt, że dobrze gada.
Zgłoś
zypon 2013-11-04, 22:48 1
Winterstorm napisał/a:

Proszę bardzo:

- zmniejszenie ilości posłów i senatorów

Co to zmieni ?

Winterstorm napisał/a:

- drastyczne zmniejszenie pensji które są im wypłacane i ogólnie zmniejszenie wydatków na rząd....

Spierdolony POPULISTYCZNY pomysł! co to da !? z jakiej racji !? Mój sąsiad jest prezesem (nie właścicielem) firmy która zatrudnia 40 osób i zarabia 70 tys, premier 40 mln państwa zarabia 13 tys a ty mówisz że jeszcze pensje uciąć ?! Jak ci się wydaje kto wtedy w ogóle będzie chciał zajmować się polityką !?

Winterstorm napisał/a:

- zlikwidowanie wszystkich przywilejów dla sektora z tzw. budżetówki ("wczasy pod gruszą" itp.) - które są wypłacane z moich podatków, a ja od prywatnego przedsiębiorcy nic takiego nie dostaję

generalnie to jedyne co ma jakiś sens, pomijając że urzędnicy zarabiają za mało... powinno ich być mniej ale powinni zarabiać więcej

Winterstorm napisał/a:

- ograniczenie liczby urzędników, którzy de facto nic nie produkują, więc nie ma żadnego zysku z ich działalności

jedyne z czym się zgadzam

Winterstorm napisał/a:

- zlikwidowanie bzdurnych przepisów i koszmarnych opłat które znacznie utrudniają zakładanie i rozwój małych przedsiębiorców, a uprzywilejowują te wielkie

Co do utrudnień w otwieraniu ogólnie firm się zgodzę - za trudno, za drogo, za długo, ale z tymi wielkimi przedsiębiorstwami .... to czemu się kurwa dziwisz !?
Samo LG Electronics Wrocław Sp. z o.o. zatrudnia ok 1500 osób, ocenia się że polskie firmy istniejące tylko dzięki współpracy z lg wroc. zatrudniają 7-9 tys osób. Oprócz tego samo postawienie infrastruktury to ponad 4 miliardy złotych wrzucone w polski rynek. Czy uważasz, że taki podmiot jak np. lg dający pracę ponad 10 tys ludzi powinien funkcjonować na tych samych zasadach co zieleniak u pana Miecia ? Gdyby tak było teraz w miejscu gdzie stoi fabryka byłoby pole gdzie pan mieciu hodowałby kalarepę zatrudniając sezonowo 2 pracowników.
Zgłoś
femi666 2013-11-04, 23:26
@up a gdyby nie bylo podatkow typu akcyza, dochodowy etc to takich LG bylo by 10 razy wiecej bo polska stalaby sie konkurencyjna na mapie swiata
Zgłoś
szarawar 2013-11-05, 1:06 2
@up Mnie się wydaje że gdyby nie było podatków typu akcyza, dochodowy etc to państwo by "dosyć szybko" zbankrutowało, ale co ja tam wiem -_-
Zgłoś
trebeter 2013-11-05, 11:01
@up
nierobow zagnac do roboty, polikwidowac spierolone programy pomocowe, zmniejszyc podatki

moje miasto jest zadluzone jak skurwysyn, dojebali opere do ktorej trzeba doplacac 25mln rocznie
moje miasto jest za male na taki przybytek, ale jakis lewacki skurwysyn zamarzyl sobie zrobic drugi wieden i stoi, trzeba na to lozyc ogromne pieniadze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów