📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
🔥
Adin.dwa.tri ... Malcziki
- teraz popularne
🔥
Fajny trik
- teraz popularne
Dzisiejszy felieton Olbratowskiego był poświęcony jakże aktualnemu tematowi, mianowicie gender i jego skutkom.
Mądrze prawi, ale troszkę za mało w tym bojkotu.
Mądrze prawi, ale troszkę za mało w tym bojkotu.
nie no co jak co gość pierdoli 3 po 3
ludzi wpierdala to, że przychodzi do przedszkola jakiś element, gdzie bawią się twoje dzieci i zaczyna im tłumaczyć że nie ma "dziewczynek" ani "chłopców" co robi takim dzieciom papkę z mózgu bo w tym wieku człowiek łyka WSZYSTKO jak gąbka. A skutki takiego "wychowania" (bo przedszkole co jak co ale kurwa też wychowuje) mamy w sejmie.... I do tamtych skutków wielu chciałoby posłać serię z kałasza.
ludzi wpierdala to, że przychodzi do przedszkola jakiś element, gdzie bawią się twoje dzieci i zaczyna im tłumaczyć że nie ma "dziewczynek" ani "chłopców" co robi takim dzieciom papkę z mózgu bo w tym wieku człowiek łyka WSZYSTKO jak gąbka. A skutki takiego "wychowania" (bo przedszkole co jak co ale kurwa też wychowuje) mamy w sejmie.... I do tamtych skutków wielu chciałoby posłać serię z kałasza.
@up Dobrze, że się mówi im więcej tym ludzi może ogarną się, że to jest GÓWNO i jest wbrew z ludzką naturą. Olbratowski przedstawił to w zabawny sposób i był postronny takie są media ... z wyjątkiem TVNu, Polsatu, Wyborczej i tak dalej i dalej.
kiedyś jak Olbratowski mówił, to reszta mikrofony powyłączane i luks a tera śmiechy chichy
gender srendel. Ludzie są poprostu coraz bardziej pizdowaci i swoim spizdowacieniem chcą zarażać innych bo to łatwiejsze niż przyznanie się do tego, że jest się żałosną pizdą.
Ale prawda jest taka że im więcej się o tym mówi tym bardziej popularne się staje i walka z tym przybiera zupełnie inny obrót
gdyby nie całą ta nagonka.. nawet bym nie widział co to jest..
Kiedyś jak ktoś sobie nie radził tak jak inni, nie mógł się przystosować do panujących zasad albo nie mógł czemuś sprostać to musiał spiąć zwieracze i walczyć ze swoimi słabościami. A dzisiaj znajdzie się taka nieudaczna pizda i stwierdzi że to nie on odstaje od reszty tylko reszta odstaje od niego i powinna się do niego dopasować. Przydzielić mu specjalne prawa będące ponad prawami dla normalnych, rozjebać podstawowe założenie demokracji (to czego chce większość jest ważniejsze niż to co chce mniejszość) i każdą formę sprzeciwu demonizować używając jakichś wymyślnych formułek które chuja dowodzą.
Ludzie! wkurza mnie to jak wypowiadają się ludzie którzy nie maja bladego pojęcia o co chodzi a są najmądrzejsi! Z tego co ja się dowiedziałem to GENDER to nie jest robienie z ludzi pedałów i lesb, chodzi tylko o dawanie wolnej ręki dzieciom w wyborze tego czym chcą się bawić, po prostu ograniczenie gadania w przedszkolach co jest dla kogo,'Ty sie tym nie baw bo to jest dla chłopczyków/ dziewczynek' itd. jak facet chce byc kurzachem to niech bedzie, kobieta mechaniekiem samochodowym, też niech sobie bedzie i tyle! zawsze znajdą się jakies pedały i feministki, nic nie poradzimy.
PS w jakimś- już nie pamiętam w jakim kraju, od dawna stosują to GENDER i tak faceci w 90%zajmują sie męskimi zawodami a kobiety damskimi.
Dowiedzcie się ludzie tak naprawdę o co chodzi a później pieprzcie mądrości a nie głupoty!
PS w jakimś- już nie pamiętam w jakim kraju, od dawna stosują to GENDER i tak faceci w 90%zajmują sie męskimi zawodami a kobiety damskimi.
Dowiedzcie się ludzie tak naprawdę o co chodzi a później pieprzcie mądrości a nie głupoty!
@Up Człowieku co ty pierdolisz? Posłuże sie przykładem, czy gdy twój samochód jezdzi, chodzi zajebiscie to jezdzisz do mechanika żeby go naprawiać? Nie? I prawidłowo, od zalania dziejów męzczyzni robili jedno kobiety drugie i było źle? Nie było a teraz, poprostu trzeba takie dzieci naprowadzic na dobrą droge a reszta zależy już tylko i wyłączenie od jego umysłu, chciałbyś syna który całe dnie bawiłby sie lalkami? Robienie na siłe dewiantów z dzieci nie jest dobrym pomysłem moim zdaniem
@2up to tylko tak się na początku mówi bo spychologia tłumu na tym polega: zmiany mają być powolne i mało widoczne ale w długim okresie czasu diametralne. Więc na początek się powie, że to tylko chodzi o bawienie się samochodzikami i lalkami i z czasem będzie dochodziło coraz więcej bzdur ale na tyle powolnie żeby ludzie nie zauważyli i nie wyszli wkurwieni na ulicę. Podobna sytuacja z tymi alkomatami w samochodach. Jakby powiedzieli, że to będzie już teraz to by ludzie się wkurwiali i protestowali, a jak powiedziano że dopiero za rok, to każdy powiedział: łe to dopiero kiedyś, gdzieś tam w zamierzchłej przyszłości więc nie ma się czym przejmować. A rok szybko minie i będzie sraka ale nikt się nie zbuntuje bo się tego spodziewali i oswoili z tą myślą.
1:16 złapał się za suty lol. jeszcze akurat jak drugi gościu spuszczał wzrok xD
Co ciekawe specjalnie dałem to w HD żeby było widać wyborczą na stole i nikt nie zauważył, jak to na tym portalu możliwe?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów