18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
🔥 Adin.dwa.tri ... Malcziki - teraz popularne
🔥 Fajny trik - teraz popularne
Sliski 2014-01-10, 9:08 516
Dzisiejszy felieton Olbratowskiego był poświęcony jakże aktualnemu tematowi, mianowicie gender i jego skutkom.

Mądrze prawi, ale troszkę za mało w tym bojkotu.
Zgłoś
RockyWood 2014-01-10, 11:01 18
nie no co jak co gość pierdoli 3 po 3
ludzi wpierdala to, że przychodzi do przedszkola jakiś element, gdzie bawią się twoje dzieci i zaczyna im tłumaczyć że nie ma "dziewczynek" ani "chłopców" co robi takim dzieciom papkę z mózgu bo w tym wieku człowiek łyka WSZYSTKO jak gąbka. A skutki takiego "wychowania" (bo przedszkole co jak co ale kurwa też wychowuje) mamy w sejmie.... I do tamtych skutków wielu chciałoby posłać serię z kałasza.

Rock.
Zgłoś
bilon989 2014-01-10, 11:03 39
@up Dobrze, że się mówi im więcej tym ludzi może ogarną się, że to jest GÓWNO i jest wbrew z ludzką naturą. Olbratowski przedstawił to w zabawny sposób i był postronny takie są media ... z wyjątkiem TVNu, Polsatu, Wyborczej i tak dalej i dalej.
Zgłoś
pakicito 2014-01-10, 14:04
kiedyś jak Olbratowski mówił, to reszta mikrofony powyłączane i luks a tera śmiechy chichy
Zgłoś
Kurgiel 2014-01-10, 16:42 17
gender srendel. Ludzie są poprostu coraz bardziej pizdowaci i swoim spizdowacieniem chcą zarażać innych bo to łatwiejsze niż przyznanie się do tego, że jest się żałosną pizdą.
Zgłoś
o................e 2014-01-10, 16:46
Ale prawda jest taka że im więcej się o tym mówi tym bardziej popularne się staje i walka z tym przybiera zupełnie inny obrót
Zgłoś
Szulcu 2014-01-10, 17:04 1
gdyby nie całą ta nagonka.. nawet bym nie widział co to jest..

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
Plecionkarz 2014-01-10, 17:05 6
Kiedyś jak ktoś sobie nie radził tak jak inni, nie mógł się przystosować do panujących zasad albo nie mógł czemuś sprostać to musiał spiąć zwieracze i walczyć ze swoimi słabościami. A dzisiaj znajdzie się taka nieudaczna pizda i stwierdzi że to nie on odstaje od reszty tylko reszta odstaje od niego i powinna się do niego dopasować. Przydzielić mu specjalne prawa będące ponad prawami dla normalnych, rozjebać podstawowe założenie demokracji (to czego chce większość jest ważniejsze niż to co chce mniejszość) i każdą formę sprzeciwu demonizować używając jakichś wymyślnych formułek które chuja dowodzą.
Zgłoś
bystrymic 2014-01-10, 17:11
Ludzie! wkurza mnie to jak wypowiadają się ludzie którzy nie maja bladego pojęcia o co chodzi a są najmądrzejsi! Z tego co ja się dowiedziałem to GENDER to nie jest robienie z ludzi pedałów i lesb, chodzi tylko o dawanie wolnej ręki dzieciom w wyborze tego czym chcą się bawić, po prostu ograniczenie gadania w przedszkolach co jest dla kogo,'Ty sie tym nie baw bo to jest dla chłopczyków/ dziewczynek' itd. jak facet chce byc kurzachem to niech bedzie, kobieta mechaniekiem samochodowym, też niech sobie bedzie i tyle! zawsze znajdą się jakies pedały i feministki, nic nie poradzimy.
PS w jakimś- już nie pamiętam w jakim kraju, od dawna stosują to GENDER i tak faceci w 90%zajmują sie męskimi zawodami a kobiety damskimi.
Dowiedzcie się ludzie tak naprawdę o co chodzi a później pieprzcie mądrości a nie głupoty!

.....
Zgłoś
FrasQs 2014-01-10, 17:15 7
@Up Człowieku co ty pierdolisz? Posłuże sie przykładem, czy gdy twój samochód jezdzi, chodzi zajebiscie to jezdzisz do mechanika żeby go naprawiać? Nie? I prawidłowo, od zalania dziejów męzczyzni robili jedno kobiety drugie i było źle? Nie było a teraz, poprostu trzeba takie dzieci naprowadzic na dobrą droge a reszta zależy już tylko i wyłączenie od jego umysłu, chciałbyś syna który całe dnie bawiłby sie lalkami? Robienie na siłe dewiantów z dzieci nie jest dobrym pomysłem moim zdaniem
Zgłoś
Plecionkarz 2014-01-10, 17:17 5
@2up to tylko tak się na początku mówi bo spychologia tłumu na tym polega: zmiany mają być powolne i mało widoczne ale w długim okresie czasu diametralne. Więc na początek się powie, że to tylko chodzi o bawienie się samochodzikami i lalkami i z czasem będzie dochodziło coraz więcej bzdur ale na tyle powolnie żeby ludzie nie zauważyli i nie wyszli wkurwieni na ulicę. Podobna sytuacja z tymi alkomatami w samochodach. Jakby powiedzieli, że to będzie już teraz to by ludzie się wkurwiali i protestowali, a jak powiedziano że dopiero za rok, to każdy powiedział: łe to dopiero kiedyś, gdzieś tam w zamierzchłej przyszłości więc nie ma się czym przejmować. A rok szybko minie i będzie sraka ale nikt się nie zbuntuje bo się tego spodziewali i oswoili z tą myślą.
Zgłoś
bialaseek 2014-01-10, 20:00 4
@byscośtam
Zgłoś
dracello 2014-01-10, 21:37
1:16 złapał się za suty lol. jeszcze akurat jak drugi gościu spuszczał wzrok xD
Zgłoś
Sliski 2014-01-11, 0:35
Co ciekawe specjalnie dałem to w HD żeby było widać wyborczą na stole i nikt nie zauważył, jak to na tym portalu możliwe?
Zgłoś
qwerq221 2014-01-12, 16:55
A ja mam w to wyjebane po całości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów