📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
Lubię gościa, zawsze pokaże rząd od "najlepszej strony" (bo innej nie ma) haha.
,,Zakaz przyznawania się" - że też tego jeszcze nikt w sejmie nie wymyślił.
ciekawe kiedy popełni samobójstwo
i tak polowa z was uzna to za wystapienie sejmowe jakiegos chuja z PO
Pewnie to jego ostatni filmik,samobójstwa chodzą po ludziach
Wrzucam kolejny komentarz Tomasza Olbratowskiego, na dość głośny ostatnio temat. Trafnie ukazany absurd polskiego prawa.
Wrzucam kolejny komentarz Tomasza Olbratowskiego, na dość głośny ostatnio temat. Trafnie ukazany absurd polskiego prawa.
Można powiedzieć, że typowo polską specjalnością jest uchwalanie prawa, którego przestrzeganie jest niemożliwe lub najlepszym razie mocno utrudnione.
No ale skoro obywatelom to leży - to dlaczego władza ma się starać?
No ale skoro obywatelom to leży - to dlaczego władza ma się starać?
Czego się spodziewać po państwie, w którym najbardziej złodziejska, żydowska i niszcząca Polski kapitał partia zdobywa po 4 latach ciężkiej jumy kolejne 4 lata dewastacji narodu. To jak w takim kraju ma coś być normalne, skoro ludzie nie są normalni ? Każdy kto 2 razy głosował za PO powinien teraz mieć dosrane 20000 zł na poczet odbudowy budżetu. I mieć wytatuowany napis na czole "jestem naiwnym debilem".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów