📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zależy gdzie latają. Jak na wakacje albo na weekend do domu, to wsiadać w to przepiękne PKP i jazda za swoje jak każdy kowalski w pracy. Większość ludzi jednak za dojazdy do pracy płaci. I chuj.
panmorda napisał/a:
Ten koleś z RMF powinien iść sie leczyć... Ja bym nie wystąpił w życiu gadając na polityków o to że latają... Kurwa no... to może powinni biegać, albo może każdy z nas powinien w pracy płacić np. za prąd podczas korzystania ze swiatła albo komputera. Co za dno Ci ludzie z tego kraju.
Panie Premierze... nie wstyd tak anonimowo...?
PanMordaTV kanał na YT
on ma gębe jakby przechlał się dziesięć lat temu i nie przestał od tamtej pory
Idę do kibla wyciskać cieżary, może wycisnę brąz
Lubie te jego felietony ale tutaj to akurat pierdoli bez sensu i nieśmiesznie.
Przydałoby się jakieś potwierdzone info...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów