📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Olbratowski z każdym felietonem zdobywa coraz wyższą pozycje na liście przyszłych samobójstw
@up i tak jest już stary i niedługo umrze więc co mu tam
CO KURWA!? Nowa dobudówka na wiejskiej?! Kompletnie im się w dupach przewracało!!
@femi666
Nie będę po nim płakał Wkurwia mnie niemiłosiernie. Jak i całe to RMF FM... Zamknąć tę stacje, która od początku swojego istnienia puszcza to samo.
Nie będę po nim płakał Wkurwia mnie niemiłosiernie. Jak i całe to RMF FM... Zamknąć tę stacje, która od początku swojego istnienia puszcza to samo.
@up
Akurat w RMF'ce leci sporo klasowych starych kawałków pomieszanych z garścią hitów i niedawnych przebojów. Nie dogodzisz... Jak nie interesują Cie takie klimaty to po prostu omijasz stację, a nie ustawiasz RMF i leci "OMG,, PRZECIESZH TO JUSZZZHHH STAAARREEEE" Słuchajcie swojej muzyki i nie wpierdalajcie sie innym w to co słuchają. Utrzymują się na rynku więc są słuchani.
Akurat w RMF'ce leci sporo klasowych starych kawałków pomieszanych z garścią hitów i niedawnych przebojów. Nie dogodzisz... Jak nie interesują Cie takie klimaty to po prostu omijasz stację, a nie ustawiasz RMF i leci "OMG,, PRZECIESZH TO JUSZZZHHH STAAARREEEE" Słuchajcie swojej muzyki i nie wpierdalajcie sie innym w to co słuchają. Utrzymują się na rynku więc są słuchani.
smieszne jak chuj, niech dziadek wypierdala grzyby zbierac
Powód: Niski poziom intelektualny postu
Czyli jest jednak coś brązowego co się przydaje
i.huffpost.com/gen/1112661/thumbs/r-STARBUCKS-large570.jpg?6
Dobra kawka nie jest zla. Jest roznica w jakosci cappucino, w zaleznosci od tego co krowa jadla. Zawartosc protein ma wplyw na pienienie sie mleka, wiec jak krowa je swieza trawe, twoje cappucino powinno byc lepsze.
Ale starbucksy i tak ci ja spierdola.
Dobra kawka nie jest zla. Jest roznica w jakosci cappucino, w zaleznosci od tego co krowa jadla. Zawartosc protein ma wplyw na pienienie sie mleka, wiec jak krowa je swieza trawe, twoje cappucino powinno byc lepsze.
Ale starbucksy i tak ci ja spierdola.
Jedno mnie zastanawia- oni ten śmiech puszczają z taśmy czy się go wyuczyli, bo nawet w gównianych odc. jest ten jebany rechot
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów