📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Śmiechłem mimo, że sam kawy nie lubię, ale najbardziej to mnie i tak bawi płacenie 15 zł za kawę z ekspresu bo kubek z papieru w gratisie.
ja wczoraj dotarłem do ostatniego etapu "dla przyjemności "
ciezko 10-tego piwka nie wypic, ale ok, umiar to umiar
Nikt nie będzie mi mówił ile mam pić. Nakurwię się jak szmata dzisiaj. Tak dwoma piwami dziękuję
Wspaniale czyta.
Wysyp ekspertów od piwa (czytaj gimbusów) za...
Rzeczpospolito Ślónsko
katarakta na udzie, łokciu...? szkoda że nie na penisie
Better dead than red!
Mówcie co chcecie, brakuje takich jak Tomek w tym przesiąkniętym popowym shitem radio jego audycji z samego rana przed zajęciami/robotą słucha się z uśmiechem na twarzy
Ogólnie słucham Trójki/Czwórki/PRB, ale gdy w urzędach/autobusie trzeba słuchać z przymusu "eremefki" to człowiek oddycha, gdy słyszy Olbratowskiego
Piwko
Ogólnie słucham Trójki/Czwórki/PRB, ale gdy w urzędach/autobusie trzeba słuchać z przymusu "eremefki" to człowiek oddycha, gdy słyszy Olbratowskiego
Piwko
Zauważyłem, że liczenie na palcach to nie jest mocna strona Olbratowskiego ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów