18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kambodia66 2013-02-17, 20:26
@maxvolumePL - proszę skopiuj i wyślij do mnie też
Zgłoś
Kliksiu 2013-02-17, 20:41 6
Roskowski debilu, krzywa Laffera mówi ci to coś bucu ???
Zgłoś
Pfciuki 2013-02-17, 20:46
Meksyk Europy - Polska
Zgłoś
adresikpuma 2013-02-17, 20:53 23
od 1:40 do 1:50 najmądrzejsze słowa
Zgłoś
ziemniak1311 2013-02-17, 21:30 1
kurwa normalnie szlak mnie trafia co sie dzieje w tym kraju. Kurwa nie moge sie doczekac az to wszystko pierdolnie i ludzie w koncu wyjda na ulice !
Zgłoś
lehulehu 2013-02-17, 21:34
piwo dla tego pana.
Zgłoś
Cyrk 2013-02-17, 21:37
Spoko maroko - urząd celny wyłapał cwaniaczków z kratkami to i pomoce drogowe wyłapie. A potem płacz, że dostali bańkę kary do zapłaty
Zgłoś
Tomato2652 2013-02-17, 21:37
Jeszcze lepsze są kratki w luksusowych samochodach.
Zgłoś
A................h 2013-02-17, 21:41
Ano, tak tu jest. Vat, Zus, akcyzy, dochodowe: podatki pod sufit, kasy dla ludzi nie ma, pensje głodowe, ceny gigantyczne, a na premie, auta, afery i telewizyjną papkę jest.
Po co zasilać ten ku*widołek przy Wiejskiej? Cała kasa i tak jest sprzeniewierzana. Oby się ten kraj rozleciał jak najszybciej.
Zgłoś
L................k 2013-02-17, 21:42 3
adresikpuma napisał/a:

od 1:40 do 1:50 najmądrzejsze słowa

W tym kraju za takie słowa można dostać karę samobójstwa.
Zgłoś
Skora2 2013-02-17, 21:47 1
Kurczę mieszkam przy granicy niemieckiej i ten wałek był znany już chyba od 7 albo 8 lat... wielu handlarzy samochodów się tak na tym dorobiło i szczerze, to gówno im zrobią bo te auta były w Niemczech przerabiane i rejestrowane jako pomoc drogowa, czy dostawcze do nas już przyjeżdżały i szły na firmy, więc raz, że tanioszka sama w sobie to później sobie jeszcze od tego podatek odprowadzali, więc mieli te auta ze bezcen:D Dopłacając w łapkę jakieś 5 do 10 tys. zł... Znam gościa co na to wpadł. Opowiadał że na początku pracował po 3 do 5 godzin dziennie i w pół roku wybudował sobie dom a w garażu miał purachwkę cayenne oczywiście z hakiem i siatką na na bagażnik:D
Zgłoś
Chleb razowy 2013-02-17, 21:53
Za Tomasza Olbratowskiego zawsze piwo!
Zgłoś
tigerqaz 2013-02-17, 21:55 2
Zapomniałem o haku i kogucie, może się nie kapną na granicy...

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
jedrzej152 2013-02-17, 22:01
Kurwa zawsze się zastanawiałem jak wygląda Olbratowski... -.-

Sialallalala
Zgłoś
ellsworth 2013-02-17, 22:32
I teraz posłowie zamiast zajać się jakimiś pożytecznymi ustawami, będą się przez pół kadencji zastanawiać jak załatać tą lukę w przepisach, nazamawiaja setki ekspertyz prawnych za miliony złotych, nadrukuja tysiące kartek i gdy wreszcie wypuszczą poprawkę (o ile im się kadencja nie skończy, bo w przeciwnym razie wszystko pójdzie do niszczarki) to zaraz znajdzie się jakiś cwaniaczek, który to znowu obejdzie i tak 'w koło Macieju' a poważne sprawy pozostaną nieroziązane. Co za kraj, co za ludzie!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów