18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Suka_Blyat 2013-02-17, 22:39 2
Kliksiu napisał/a:

Roskowski debilu, krzywa Laffera mówi ci to coś bucu ???

Zgłoś
Zygzaq 2013-02-17, 22:57
O kurwa!
To jest Olbratowski? Pierwszy raz go widzę, do tej pory tylko słuchałem w RMF.

Swoją drogą dobrze gościu gada.

To tylko kawałeczek pierdolonego komentarza, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę.

PS: lolshock.com/
Zgłoś
Wdr 2013-02-18, 0:01 1
hie hie hie tak samo się robi tylko furkę rejestrujesz jak bankowóz montujesz sejf i tyle w temacie:)
Zgłoś
Parzo 2013-02-18, 1:07 1
By nie strzelił sobie tylko w tył głowy... i to 3 razy

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
crazY01 2013-02-18, 4:04
wiec tak on wyglada, acha
Zgłoś
sabl 2013-02-18, 4:10
oczywiście średnia klasa społeczna w polsce cierpi najbardziej
Zgłoś
ojojoj 2013-02-18, 14:28
ale sie przypierdolil. co go obchodzi czym odsniezam podjazd. a ze przepisy na to pozwalaja to dobrze dla mnie.
Zgłoś
olbi13 2013-02-18, 15:47
biednych okrada rzad a rzad okradany jest przez bogatych
Zgłoś
dk2626 2013-02-19, 12:07 291
Jak prawidłowo dawać napiwki, czyli absurdy naszego prawa.

Zgłoś
snik0 2013-02-19, 12:21 1
Warto też wspomnieć, że można przekazać darowiznę zwolnioną z podatku jeżeli kwota (suma kwot) nie przekroczy (nie chce mi się szukać dokładnie) około 4000zł w ciągu 5 lat.

Zgłoś
C................m 2013-02-19, 13:06 14
łohohoho napiwki w polsce łohohoho
Zgłoś
osazkokosa 2013-02-19, 13:32
Piwo, nie napiwek
Zgłoś
chrisonit 2013-02-19, 14:21 2
BŁĄD! Tusk nigdy, nikomu nie dał napiwku...
Zgłoś
pieto90 2013-02-19, 15:35 4
Tusk zbiera napiwki...
Zgłoś
KiKiZ 2013-02-19, 15:52 4
zakończone pięknym sucharem, no ale cóż to jest właśnie Polska, i niech mi ktoś wmawia że mamy normalne prawo... wystarczy popatrzeć na inne kraje, w żadnym nie ma takiego syfu jak u nas. a w tvn zamiast puszczac ze polska upada to puszczaja pierdoły o tym jakie miała włosy waśniewska na rozprawie.

trzeba stąd wyp*******ć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów