Pamiętacie film jak Tommy wypowiadał się na temat arabów i jeden go chciał pobić. Film ukazuje już go pobitego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
oberwie ci się w komentarzach za ten film
jebani ciapaci, jedyna nacja w uk co się opierdala, no po nich są angole, ale to szczegół.
Kupując kebaba zasiedlasz araba. Pamiętajcie .
@up nie kupujmy kebabów od arabów, róbmy swoje kebsy.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
I dlatego nie możemy pozwolić zasiedlić się temu bydłu na naszej Ziemi;]
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
bebaby sa tureckie, nie arabskie, nie mieszajmy arabskiego gówna z mniejszym tureckim gównem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów