Nowe DVD Top Gear z testem leciwego Poloneza. Na szczęście nie wypadł aż tak blado na tle Jeepa Mahindry.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Kiedyś miałem poloneza. Pierwszy raz wracaliśmy wraz z rodziną z Chorwacji, tak z Chorwacji polonezem ponad 1100km w jedną stronę i nic nie zawiodło, lecz po dojechaniu do Polski nad ranem sarna zdecydowała się odebrać sobie życie wlatując na naszego poloneza przy 90km/h. Pewnie myślicie że z przodu poloneza mało zostało, jak też tak myślałem jednak ku zdziwieniu memu i mojego ojca... wypadł prawy migacz, poza tym polonez cały nawet nie było wgniecenia :O . Drugi raz mój ojciec wyjeżdżając polonezem z parkingu źle pokierował auto i przywalił w skode fabie. Okazało się że właściciel skody akurat był w pobliżu i zauważył zdarzenie... Po oględzinach stłuczki Pan podsumował: "Panie to nie samochód, to jest czołg! Ja nie mam zderzaka a Pan ma drobną ryskę!" Tak więc polonez całkiem dobre autko, ciężkie do rozwalenia aczkolwiek najwięcej sprawiały hamulce, bo praktycznie ich nie było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów