Może to nie jest odpowiednia strona, aby wrzucać filmiki o tematyce kulinarnej, ale tortilla z filmiku wyszła tak zajebiście, że musiałem się z wami podzielić tym przepisem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja mam chyba jakąś wadę wzroku ale gdzie ta tortilla ??
Dobra... chuj... niech będzie żem pedał... ale... dla mnie są za duże.
te tortille ma się rozumieć...
~Earl Nightingale
te tortille ma się rozumieć...
Jeszcze debile zaraz zwyzywają mnie od pedałów pewnie
hienamas napisał/a:
Ale wy jesteście tępi cyca zobaczą i od razu będzie 1000 piwek
Jeszcze debile zaraz zwyzywają mnie od pedałów pewnie
jesteśmy tolerancyjną społecznością, nie przeszkadza nam, że nie lubisz cycuszków, więcej dla nas normalnych.
O proszę, kolejna co chce zaistnieć w internecie i zarobić łatwą kasę na dzieciakach z internetu kręcąc vlogi. Niestety talentu żadnego nie ma, to musi cycki pokazać. Nie wiem, czy bardziej żałosna jest kuchareczka, czy jej widzowie.
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Nie będzie piwa, bo Playboy się skurwił po latach i nie pokazuje gołych dup. Pewnie żeby muslimów nie urażać.
chciał bym taką w domu,moja cycki ma takie same ale torcili nie chuja robić nie umie
Kurwa, nie róbcie z sadola dżołmonstera. Takie cyce są zwyczajnie obleśne, podniecać się galonem silikonu może tylko gimbus, albo umysłowy inwalida.
zamiast salami można dać kurczaka smażonego, trochę oliwek, sałaty, posmarować placek majonezem i jest zajebista quesadilla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów