Mam mieszane uczucia... Z jednej strony ukarany szeryf, z drugiej Mistrzowie drogi, którzy blokują lewy pas by jechać 1km/h więcej.
Mam mieszane uczucia... Z jednej strony ukarany szeryf, z drugiej Mistrzowie drogi, którzy blokują lewy pas by jechać 1km/h więcej.
Temu w osobówce powinni spuścić łomot, to by mu się odechciało rumakować.
Rumakował to ten jebnięty tirowiec. Drugi też nie lepszy. Swoją drogą nie wiem czemu kierowca osobówki nie odjechał awaryjnym. Druga sprawa jest taka, że na nagraniu widać, że tirowiec wyprzedza 2 inne tiry, a czy wcześniej fiut nie wyprzedził jeszcze 2 to nie widzimy.
Problemem jest to, że na nich nie ma bata, bo lobby transportowe nigdy nie pozwoli na utworzenie policji autostradowej, która by się w chuj przydała. Na autostradach nie ma drogówki. Raz na kwartał się przejadą nieoznakowani, dostaną opierdol od komendanta i koniec.
I niezależnie od tego jak głupi i samolubny jest każdy kierowca ciężarówki w swojej zawalidrodze, to zawsze głupszy x10 jest ten ciul złamany, co bmw/audi/czy innym ciulstwem jedzie lewym pasem pierdylion na godzinę, miga długimi z daleka, siada ci na dupę i myśli, że wszyscy będą na bok zjeżdżać, bo on się spieszy do swojego chłopaka opędzlować kolbę.
Czy ja czegos nie rozumiem... chwalicie człowieka, który zatamował ruch na autostradzie? Polecam przejechać się pojazdem powyżej 3.5 tony z tachografem , drogą bez wyznaczonych parkingów by przenocować i terminami które gonią człowieka, z tych 2km/h które różną pojazd ciężarowy wyprzedzany i wyprzedzający na tempomacie, biorąc pod uwagę non stop jazdę zgodna z przepisami 9h robi się różnica 90km/h x 9h = 810km, 92km/h x 9h = 828km to być albo nie być zmieścić się w milinie dziennym, zdążyć na postój, zdążyć do rodziny lub rozładunek... tak.. często byś ty sadolu miał zimnego browara lub kiełbę z bułką na grilla. pozdrawiam bez napinki.
serio kurwa twierdzisz, że te 18km (słownie OSIEMNAŚCIE KILOMETRÓW) w 9 godzin to różnica dla której musisz wkurwiać człowieka, który może tą autostradą zapierdalać 140km/h (140km/h x 9h = 1260km) a przez takiego pierdolca jednego z drugim jedzie tylko 810km? To nie jeden przypadek na takim 300km odcinku. Zwalniasz do 90km/h przed ciężarówką i za kilometr znów to samo bo wyścigi bo rodzina bo pauzy bo 18km. No ja pierdole. Jak Wy wszyscy macie takie rachunki matematyczne to się nie dziwię, że tak to na drogach z wami wygląda. I proszę nie pierdolcie mi, że gdyby nie Ci bohaterowie to bym nic w sklepie nie miał. Tfu
Reasumując ten osobówką jest przy Twoim wyprzedaniu 450km (słownie CZTERYSTA PIĘĆDZIESIĄT KILOMETRÓW) w dupie a Ty możesz zyskać 18km (słownie OSIEMNAŚCIE KILOMETRÓW). Jest różnica?
Czy ja czegos nie rozumiem... chwalicie człowieka, który zatamował ruch na autostradzie? Polecam przejechać się pojazdem powyżej 3.5 tony z tachografem , drogą bez wyznaczonych parkingów by przenocować i terminami które gonią człowieka, z tych 2km/h które różną pojazd ciężarowy wyprzedzany i wyprzedzający na tempomacie, biorąc pod uwagę non stop jazdę zgodna z przepisami 9h robi się różnica 90km/h x 9h = 810km, 92km/h x 9h = 828km to być albo nie być zmieścić się w milinie dziennym, zdążyć na postój, zdążyć do rodziny lub rozładunek... tak.. często byś ty sadolu miał zimnego browara lub kiełbę z bułką na grilla. pozdrawiam bez napinki.
Tak Cię to dotknęło, że aż musiałeś założyć konto, żeby to napisać. Nie wiem po chuj bronisz tych spedalonych brudasów, pewnie sam jeździsz ciężarówką. Brudasy miały szczęście, że kierowca Toyoty to cipa, bo ktoś nerwowy przejechałby tych burków i dostawa bułeczek trochę by się opóźniła.
Ja napiszę tak ogolnie dla tirowca jadącego 3-5 km/h to naprawdę duża różnica i zapewniam was, że sami tak byście robili. Bo na pewno tak robicie nawet w osobówkach. Wyprzedzacie aby jechać 70 a nie np. 65 czyż nie? Ale niestety ten trochę przesadził i zapierdzielał dłużej lewym ale kto wie może się zapomniał, tego nie wiem. Ale jak dla mnie obydwie strony sa zjebane
Co Ty pierdolisz, manewr wyprzedzania osobówką wykonuje się dynamicznie, i nawet jeżeli chcesz jechać te 70, to wymijasz gościa jadącego 65 z większą prędkością, a potem wracasz do docelowej. A nie kurwa odpierdalanie manewru na długości kilku kilometrów. Jak ja tych tirowych kurew nienawidzę..
Co Ty pierdolisz, manewr wyprzedzania osobówką wykonuje się dynamicznie, i nawet jeżeli chcesz jechać te 70, to wymijasz gościa jadącego 65 z większą prędkością, a potem wracasz do docelowej. A nie kurwa odpierdalanie manewru na długości kilku kilometrów. Jak ja tych tirowych kurew nienawidzę..
Nawet nie odróżniasz wymijania od wyprzedania a się mądrzysz. Chuj ci do tego ile wyprzedza. Wyprzedza, to wyprzedza ty grzecznie czekaj aż skończy manewr.
jako sadolowy detektyw zwolniłem film na yt i policzyłem słupki przy drodze. Od momentu gdy zaczęło się nagranie do momentu zjechania na prawy pas minęło równo 2km (słupki co 100m). Filmik na yt celowo przyspieszony na czas wyprzedzania bo nawet przed komputerem każdy by dostał pierdolca, co dopiero wlec się za tym kutasem na autostradzie. Chuja tam, żeby się jeden taki na trasie trafił, przejedziesz i z uśmiechem pojedziesz dalej. Ale jak znam życie facet z toyoty ledwo się rozpędził z 300m i zaś mu jakiś pojebaniec wyskoczył dupnie się wyprzedzać. Kurwy z tirów. Tiry na tory
serio kurwa twierdzisz, że te 18km (słownie OSIEMNAŚCIE KILOMETRÓW) w 9 godzin to różnica dla której musisz wkurwiać człowieka, który może tą autostradą zapierdalać 140km/h (140km/h x 9h = 1260km) a przez takiego pierdolca jednego z drugim jedzie tylko 810km? To nie jeden przypadek na takim 300km odcinku. Zwalniasz do 90km/h przed ciężarówką i za kilometr znów to samo bo wyścigi bo rodzina bo pauzy bo 18km. No ja pierdole. Jak Wy wszyscy macie takie rachunki matematyczne to się nie dziwię, że tak to na drogach z wami wygląda. I proszę nie pierdolcie mi, że gdyby nie Ci bohaterowie to bym nic w sklepie nie miał. Tfu
Reasumując ten osobówką jest przy Twoim wyprzedaniu 450km (słownie CZTERYSTA PIĘĆDZIESIĄT KILOMETRÓW) w dupie a Ty możesz zyskać 18km (słownie OSIEMNAŚCIE KILOMETRÓW). Jest różnica?
widzę że tu jest kilku kierowców ciężarówek, więc wam powiem,
przeczytajcie jeszcze raz powyższy tekst i zapamiętajcie,
nie tylko wasz czas jest cenny, a gdy prowadzicie myślcie,
jeśli nie rozumiecie, tu czarny huj wam w dupe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów