📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
">>> Biba u Józefowicza! Ale hardcore! FOTY" - o kurwa.... dojebali na ostro link i ten artykuł.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
"Miał 11 promili alkoholu! Tego trującego!" to zdanie też wymiata...
Polacy chyba piją wszystko, co zawiera alkohol, z wyjątkiem smoły i asfaltu. Nawet pewien facet z Siemianowic od 10 lat chleje borygo, bo jak powiada: "Po borygo się nie rzygo".
ale alkohol jest bezpieczny ksieza tak mowia jak i prawicowcy z sanepizdu!
teraz pewnie trafi do alko nieba, gdzie wódeczka leci z nieba, nigdy nie ma kaca, ani głodu. gdzie miejscy go nie zwiną za spanie na ulicy, A przechodnie mają zawsze dużo drobnych którymi ochoczo się dzielą
Męska śmierć
Za wiki: " Przyjmuje się, że dawką śmiertelną może być około 100 ml."
Coś nie wierze, żeby po jednej literatce miał 11 promili.
Musiał chlać absolutnie wszystko, a na końcu zrobił dziurę w chłodnicy i ciągnął bezpośrednio.
Link do art. na wiki:
pl.wikipedia.org/wiki/Zatrucie_glikolem_etylenowym
— Fryderyk Nietzsche
Coś nie wierze, żeby po jednej literatce miał 11 promili.
Musiał chlać absolutnie wszystko, a na końcu zrobił dziurę w chłodnicy i ciągnął bezpośrednio.
Link do art. na wiki:
pl.wikipedia.org/wiki/Zatrucie_glikolem_etylenowym
a Mahomet zajarał i cały tłum zajarał, a góra do nich przyszła...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów