📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak już ktoś wcześniej wspomniał:
Ta obręcz (koło) na fladze olimpijskiej ma kolor czerwony i symbolizuje Amerykę.
Rosja na czele z Putinem, delikatnie mówiąc, nie przepada za tymi "kapitalistami".
Przypadek?
Ta obręcz (koło) na fladze olimpijskiej ma kolor czerwony i symbolizuje Amerykę.
Rosja na czele z Putinem, delikatnie mówiąc, nie przepada za tymi "kapitalistami".
Przypadek?
lepsze jest z przeglądarkami internetowymi ale nie chce mi się szukać, może mnie ktoś wyręczy?
abecadło napisał/a:
lepsze jest z przeglądarkami internetowymi ale nie chce mi się szukać, może mnie ktoś wyręczy?
@mika93: Frajerfox i IE nie powinny być zamienione miejscami?
Od razu jak to zobaczyłem, byłem pewien, że nie przypadkiem nie otwarło się właśnie kółko symbolizujące Amerykę
a hamburgerom żyłki w dupach pękają od tego tego zakazu pedałowania, przeglądam codziennie taką anglojęzyczną stronę, coś jakby "forum do wszystkiego" , którą odwiedzają ludzie z całego świata, ale właśnie hamburgerów jest tam najwięcej i codziennie wrzucają jakieś tematy, w których naśmiewają się z ruskich jak np z tym logiem co się nie udało albo z tymi kiblami i oczywiście w komentarzach fala hejtu, że homofoby, robią przeróbki putina, jak się całuje z jakimś facetem, najbardziej rozjebały mnie komentarze, że to wschodnia kultura i komunistyczna mentalność ludzi, którzy byli uczeni, że geje to zło
Oni mają jakąś obsesję na punkcie pedałów, jakby ktoś chciał tam coś napisać złego o tych paradach o adopcji itp to zostanie zminusowany i zwyzywany od homofobów, zacofańców umysłowych, o tym, że co go obchodzi życie innych ludzi i tak dalej. Jak tylko jakieś państwo legalizuje homosiowe małżeństwa to tam na pierwszej stronie temat o tym jest i oczywiście gratulacje itd. A wracając do Rosji to te półmózgi nie mają żadnego pojęcia gdzie w ogóle Rosja jest na mapie a tym bardziej co tam się dzieje, a wypowiadają się na tematy o tamtejszej polityce...
Dałbym linki ale nie mam 20 postów jeszcze. Jak ktoś jest ciekawy to strona nazywa się reddit (com) i wpiszcie w wyszukiwarkę:
"in honor of the olympics" - pierwszy temat(klikacie na liczbę komentarzy żeby je wyświetlić)
"russia will not suspend" - pierwszy temat
"scotland becomes" - pierwszy temat
Oni mają jakąś obsesję na punkcie pedałów, jakby ktoś chciał tam coś napisać złego o tych paradach o adopcji itp to zostanie zminusowany i zwyzywany od homofobów, zacofańców umysłowych, o tym, że co go obchodzi życie innych ludzi i tak dalej. Jak tylko jakieś państwo legalizuje homosiowe małżeństwa to tam na pierwszej stronie temat o tym jest i oczywiście gratulacje itd. A wracając do Rosji to te półmózgi nie mają żadnego pojęcia gdzie w ogóle Rosja jest na mapie a tym bardziej co tam się dzieje, a wypowiadają się na tematy o tamtejszej polityce...
Dałbym linki ale nie mam 20 postów jeszcze. Jak ktoś jest ciekawy to strona nazywa się reddit (com) i wpiszcie w wyszukiwarkę:
"in honor of the olympics" - pierwszy temat(klikacie na liczbę komentarzy żeby je wyświetlić)
"russia will not suspend" - pierwszy temat
"scotland becomes" - pierwszy temat
Najlepsze jest to udawanie Putina, że jest tolerancyjny co do lgbt. Koncert Tatu, Nas nie dogoniat w czasie jak wchodziła ruska reprezentacja. Ale to zawsze był świetny populista
Ja na początku myślałem, że to słoneczko Polsatu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów