📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Matko Boska Bezlitosna, to pewnie przez to przeludnienie tak się tym Chińczykom w głowach pierdoli.
o ja pierdole...to ze ma cycki jak dziewczynka nei znaczy ze nia jest,widocznie rodzice na to nie wpadli
w chinach jest 24 miliony kawalerów na których brakuje kobit, więc to dobra inwestycja dla rodziców... xD
OMG! Brak słów na takiego dzieciaka. Zabić rodziców!!! ;D
to wyjaśnia czemu mają połowę internetu zbanowanego
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
gdyby to była laska z takimi cyckami to byście powiedzieli ze ich nie ma. a młody nieźle wywija
jak bardzo trzeba być pojebanym by temu chlopcu/dziewczynce wmówić ze jest fajne?
Takie pytanko na wyrywke,dokąd ten świat zmierza? dobrze ze w polsce czegos takiego JESZCZE nie ma obym takich przewrotów nie dozyl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów