rutynowa kontrola
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak zwykle policyjne kurestwo się wyręcza przełożonymi.
Jebany hipokryta!Innych poucza,a sam się przyznaje do łamania przepisów.Jak chce być taki sławny jak ten od straży miejskiej(nie pamiętam nazwiska)to niech da przykład,a nie przypierdala się o byle gówno!
Ja pierdole ten to musi mieć nudne życie, że takich rozrywek szuka.
pierdzielicie! Zajebisty filmik nakręcił! Piwko!
a mnie wlasnie pare minut temu tez zatrzymali do kontroli. te mendy jezdza tylko w nocy, a w dzien to jest rozpizdziel na drogach.
melodia na końcu na flecie grana to ja mam taki domofon i pies mi kurwa szczeka teraz jak pojebany
skoro piszesz ze sam nocami tez lubisz złamać jakiś przepis drogowy to na ch** ta spina ja sie pytam ? ps. pewnie jakbyś tam pracował sam byś tak robił
Debile spotkali debili...
tyle :sex:
tyle :sex:
Taka jest różnica kochani idioci, że on jest zwykłym obywatelem i jeśli jego przyłapią to dostanie mandat.
Policjanta kto ma ukarać? Jako służba odpowiedzialna za przestrzeganie przepisów sami powinni dawać przykład innym uczestnikom ruchu a nie wykorzystywać przywileje p.t. koguty do skrócenia sobie drogi bo kawa na komisariacie stygnie a potem jeszcze udawać, że wielce akcje mają.
Policjanta kto ma ukarać? Jako służba odpowiedzialna za przestrzeganie przepisów sami powinni dawać przykład innym uczestnikom ruchu a nie wykorzystywać przywileje p.t. koguty do skrócenia sobie drogi bo kawa na komisariacie stygnie a potem jeszcze udawać, że wielce akcje mają.
cwaniaczy przy nagrywaniu, czekam az "trafi swoj na swego"
Nie moge patrzeć na Wasze komentarze. Służbiści z Was jebani.
Na moje "wykroczenia" typu jazda bez świateł i pasów albo przechodzenie na czerwonym świetle czy nawet picie w miejscu publicznym policja przymknęła oko i kończyło się na upomnieniu. Tego od nich oczekujemy, prawda?
Jak chcecie by Policjanci byli ludźmi a nie psami traktujcie ich jak ludzi.
No chyba ,że jesteście pedofilami to raczej wątpię by przymknęli na to oko.
Na moje "wykroczenia" typu jazda bez świateł i pasów albo przechodzenie na czerwonym świetle czy nawet picie w miejscu publicznym policja przymknęła oko i kończyło się na upomnieniu. Tego od nich oczekujemy, prawda?
Jak chcecie by Policjanci byli ludźmi a nie psami traktujcie ich jak ludzi.
No chyba ,że jesteście pedofilami to raczej wątpię by przymknęli na to oko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów