📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kamerzysta profesjonalista
nwonigers napisał/a:
chyba nie wierzycie, ze tak nie mialo byc...
Chyba kurwa nie wierzysz, że to jest fejk. Ta laska na pewno nie wjebała się w te stoły dla sławy na internetach.
Swoją drogą takich filmów jest sporo i zastanawia mnie dlaczego oni to robią. Krew im z mózgu spierdala, że nie myślą nad tym, że im się miejsce kończy. Nie mogą kurwa policzyć ile jeszcze obrotów można zrobić bezpiecznie i należy się zatrzymać. Jest tu jakiś akrobata, który jest w stanie wyjaśnić mi to zjawisko?
PS. Wesołego jajka BTW
...
wszystkim oprócz Loaloa i Poligonowi.
Pytanie po chuj tak blisko strefy ćwiczeń ustawiać stoły. Jak by stały pod ścianą to by dziewucha się skapneł że koniec maty bo ma parkiet pod rękami i po sprawie. (Chyba... )
blondynka, nikt jej nie krzyknął stop
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów