Dziekuje Profesorze Miodek, a terez:
Nie rób z siebie debila, ok?
Pisać nie umie i się jeszcze pluje, jak ktoś mu grzecznie zwraca uwagę... bezczelny tępy chuj
Bo co? Bo ma marzenia?
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowaniaCo jest tutaj na sadolu z moderatorami do chuja pana ?! Koledzy powyżej sobie wymieniają uściski wzajemnymi bluzgami, a mi co 5 post jest usuwany lub dostaję bana - bo wykropkuję niecenzuralne słowo, bo raz wstawię link z youtuba czy napiszę komuś "wypierdalaj" (wtedy akurat to było słuszne ).
Oj z całym szacunkiem, ale do kurwy nędzy Sadistic stroni od wszelkich banów za wulgaryzmy, te mniej lub bardziej chujowe także jak i wszelkie rzeczowniki typu: "chuj", "pizda", "dziwka", "skurwysyn" o tyle, o ile wypowiedź zawierająca owe wulgaryzmy nie zawiera żadnych znieważeń, obrażania innych lub typowej mowy nienawiści. Jak np. "Wypierdalaj"
Dlatego też Wać Pan możesz rzucać kurwami i chujami do woli.
Co jest tutaj na sadolu z moderatorami do chuja pana ?! Koledzy powyżej sobie wymieniają uściski wzajemnymi bluzgami, a mi co 5 post jest usuwany lub dostaję bana - bo wykropkuję niecenzuralne słowo, bo raz wstawię link z youtuba czy napiszę komuś "wypierdalaj" (wtedy akurat to było słuszne ).
Dokładnie - kilka razy pojechałem czasem z kropkami czasem bez patrzę za chwilę a komentarz usunięto z powodu naruszenia zasad portalu. Niestety jak wszędzie są równi i równiejsi. Jak widać my się do równych zaliczamy. I chusteczka w noseczek moderatorom bo jak napiszę chwd to zaraz koment zniknie.