Rzuć siłownie - Zacznij ćwiczyć w domu !!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ławeczka z ukosem górnym i dolnym, hantle, sztanga prosta, sztanga łamana i można ładnie trenować. Od 5 miesięcy trenuje z tym sprzętem plus program P90x i efekty są zajebiste. Wystarczą chęci, i godzinka dziennie. A jak już widać efekty dostaję się solidnego kopa w dupę i chce się więcej. Kto nie zacznie trenować i sam na własnej skórze nie zobaczy efektów to zawsze będzie mówił, że siłka jest dla pedałów i sterydów. Pozdrawiam uczęszczających na siłownie czy to w domu czy gdzieś w plenerze. Sport do zdrowie ! nakurwiać, nakurwiać, nakurwiać !
Po czym poznac, ze to polaczek?
Oszczedza na silownie, to cwiczy w malenkim mieszkaniu gdzie brakuje miejsca i moze cos latwo strącić.
Łazi w białych brudnych skarpetach po domu.
Oszczedza na silownie, to cwiczy w malenkim mieszkaniu gdzie brakuje miejsca i moze cos latwo strącić.
DiamondBack napisał/a:
Zapomniałeś, że liczy się też jakiego chłopak jest wzrostu. Na bank nie warzy więcej niż 80kg.
Przy jego masie mięśniowej to waży między 85-90kg
adniemiec napisał/a:
Po czym poznać spasioną pizdę? Po takim komentarzu jak Twój. Wracaj przed telewizor z chipsami w łapie.Po czym poznac, ze to polaczek?
Matush5 napisał/a:
Ławeczka z ukosem górnym i dolnym, hantle, sztanga prosta, sztanga łamana i można ładnie trenować.
Jak robisz plecy albo barki?
nanab napisał/a:
Na plecy/barki są proste ćwiczenia z hantlami/sztangą. Atlas ćwiczeń się kłania, kolego.
Jak robisz plecy albo barki?
@nanab
Na plecy martwy, wiosło, wiosło hantlem. Fakt dopełniłby to drążek.
Na barki to już w ogóle tylko sztanga i hantle...
Na plecy martwy, wiosło, wiosło hantlem. Fakt dopełniłby to drążek.
Na barki to już w ogóle tylko sztanga i hantle...
Wspomniany wyżej atlas ćwiczeń
Śmieszą mnie poglądy, iż masę mięśniową (co również jest tematem dyskusyjnym, bo dla każdego będzie oznaczało to inną granicę) można zrobić tylko wolnym ciężarem i na siłowni. Jest wiele sposobów rozwoju i wiele przykładów ludzi, którzy wyrobili się ze sprzętem oraz bez sprzętu. Jestem ciekawy ilu z Was zainteresowało się rozciąganiem mięśni przed i po treningu, oprócz machania sztangą.
Ciekawe czy da się zrobić 45+ na kablu pompkami albo podciąganiem bez obciążenia
@vytotas
Jeżeli są w atlasie, to znaczy, że są sprawdzone i bezpieczne więc na pewno mogą być takie. Ja robię z książki, której używam do treningu, ale myślę, że część pokryłaby się z tymi co podałeś.
Jeżeli są w atlasie, to znaczy, że są sprawdzone i bezpieczne więc na pewno mogą być takie. Ja robię z książki, której używam do treningu, ale myślę, że część pokryłaby się z tymi co podałeś.
Fabir napisał/a:
@TCO jesteś kretynem uwarzając że domowym sposobem nie można nabyć masy.
Ale co ty w wieku 19 lat w dodatku trenujac w domu mozesz wiedziec o robieniu masy popierdulko ?!
Kolego kura1997 wrzucasz tu trzeci raz praktycznie taki sam filmik. Ze robisz coś sam - chwała ci za to, ale zmiluj się i pokaż coś nowegO. Kwiat polsKiego intelektu znów zalsni...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów