Rzuć siłownie - Zacznij ćwiczyć w domu !!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nudzi się chłopince..
jak gosciu wazy 30 kg z workiem cementu na plecach to sie bawi w spidermana
ja
Ja nie wiem co się ze mną dzieje?
Wczoraj mnie jarały palce ulicznego grajka. Dzisiaj ręce ćwiczącego faceta...
To chyba będzie pracowity weekend
Wczoraj mnie jarały palce ulicznego grajka. Dzisiaj ręce ćwiczącego faceta...
To chyba będzie pracowity weekend
@up też takie łapy i palce grajka chcesz sobie sprawić? tylko trzymaj w niskiej temp. bo szybko Ci się zepsują, albo zamarynuj.
kapeke napisał/a:
jak gosciu wazy 30 kg z workiem cementu na plecach to sie bawi w spidermana
Jeśli wg ciebie on waży 30 kilo to mam dla ciebie złą wiadomość - jesteś spasłą świnią.
Już widziałem twój filmik tutaj.
Za własny materiał piwko.
Pozdro i czym tak dalej.
Za własny materiał piwko.
Pozdro i czym tak dalej.
W domu da się wszystko zrobić. Wystarczy drążek i krzesła. Polecam książkę Oliviera Lafaya "Trening siłowy bez sprzętu".
W domu da się wszystko zrobić. Wystarczy drążek i krzesła. Polecam książkę Oliviera Lafaya "Trening siłowy bez sprzętu".
@Franek, prawdziwej masy w domu nie zrobisz, zakladajac ze nie masz sprzetu. Mozesz sie wyciac, zrobic sile albo wyrobic sobie kondyche. Oczywiscie mozna improwizowac, ale przeciez nie o to w tym sporcie chodzi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów