Gruby postanowił wziąć się za siebie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gruby postanowił wziąć się za siebie
Później gość będzie ściemniał: "Popatrz kochanie , jak córeczce szybko wypadły przednie mleczne zęby"
Ten chlew by najpierw posprzątał jak już coś nagrywa. Jebany dzieciorób jen !
Ale oblech. Coś mi się zdaje, że lubi się kąpać z tymi dziećmi.
-Ernest Hemingway
Ten chlew by najpierw posprzątał jak już coś nagrywa. Jebany dzieciorób jen !
Porządek w domu mając trójkę gówniaków w wieku żłobkowym i przedszkolnym... Ty weź się pierdolnij bo to jak oczekiwanie aby świnie przy paśniku nie srały.
Zapytaj sąsiada
Gorzej jak żona to taka sama locha jak kilka filmów wyżej na hardzie co opierala galę gościowi
~Velture Ze wsi nie jestem to się może nie znam ale zdaje się że świnie nie srają przy paśniku. oO
świetny ojciec, umie zapewnić dobrą zabawę dzieciom
i to nie sarkazm,
choć w dobie pizdowatych tatuśków i schujowiałych mam, może wydać się to dziwne
i to nie sarkazm,
choć w dobie pizdowatych tatuśków i schujowiałych mam, może wydać się to dziwne
~Velture napisał/a:
Porządek w domu mając trójkę gówniaków w wieku żłobkowym i przedszkolnym... Ty weź się pierdolnij bo to jak oczekiwanie aby świnie przy paśniku nie srały.
Nie mierz innych swoją miarą.
Porządek to po pierwsze stan umysłu, który przekłada się na otoczenie.
Velture napisał/a:
Świnia wbrew pozorom to czyste zwierzę, nie ma zwyczaju srać tam gdzie je i śpi.
Velture napisał/a:
Kurwa niby taki inteligent A nie wie że świnie nigdy nie sraja tam gdzie jedzą, świnie nie są głupimi stworzeniami zawsze znajdują kont w którym sraja wszystkie razem nie ważne czy jest ich kilka czy kilkadziesiąt w patyku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów