Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Trening w miejscu kaźni
gymfitnes • 2013-12-31, 13:08
Trening w kamieniołomie Liban gdzie w 1945 roku ginęli Polacy rozstrzeliwani przez Niemców. Chcąc przybliżyć historię wybrało się tam dwóch śmiałków. Czy czarna historia byłego obozu pracy doczeka się dzięki temu rozgłosu?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
M@peT 2013-12-31, 15:51
Mieszkam 10 minut pieszo od tego miejsca a nigdy tam nie byłem .... Przegrałem życie
Zgłoś
g................t 2013-12-31, 16:32 9
Zajebista inicjatywa. Zamiast łazić po ważnych historycznie miejscach i biadolić tak, że po 2 minutach zasypia się oglądając taki dokument, chłopaki oddają cześć tam poległym na swój sposób a jednocześnie zachęcając do ruszenia dupy z domu, żeby poćwiczyć/zobaczyć te miejsca.
Wielki szacunek dla nich.
Zgłoś
crossdressphyxia 2013-12-31, 17:07 56
@UP

Racja, równie dobrze mogą wpierdolić się z hantlami, atlasami i bieżniami na teren Oświęcimia, i zacząć ćwiczyć, odpierdalać aerobik i robić z siebie debili. Są miejsca, w których należy zachować powagę, a nie "promować" je wygibasami. A jeżeli kogoś nudzi pierdolenie przewodnika to po prostu go nie słucha, tylko ogląda i wczuwa się w magię i historię miejsca.
Zgłoś
pemb 2013-12-31, 17:47 7
@up
Mi kiedyś zwrócono uwagę, że jem na terenie obozu w Oświęcimiu.
Zgłoś
Pansur 2014-01-01, 15:00
Ciekawy pomysł i troche niebezpiecznie!
Zgłoś
~CanesPL 2014-01-01, 20:22 1
Krótka historia kamieniołomu i kilka zdjęć.

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
Cyrk 2014-01-01, 23:04 6
Raz robiłem kupę w Smoleńsku - patrzcie jaki ze mnie patriota.

Miejsca masowego mordu to nie kurwa sala gimnastyczna...
Zgłoś
nakimesis88 2014-01-01, 23:19 2
A ja sobie drodzy panowie pozwolę zapytać - gdzie tu do kurwy waszej nędzy jest przybliżanie historii? Promowanie tego miejsca? Wszystko co widzę to tylko filmik z workoutem tak jak setki innych na jutubach. Wbiłem na sam youtube, wszystko co było o tym miejscu w opisie filmu to wzmianka, że jest to kamieniołom "Liban".

Nic więcej.

Jako osoba, która lubi historię czuję się w chuj i jeszcze bardziej nie zachęcony do dowiadywania się więcej o tym miejscu.
A teraz przepraszam, wypierdalam w jutuby coby znaleźć jakiś inny filmik z workoutem, jebnąć do tego jakieś głębsze przesłanie, i czekać na główną. Cześć.
Zgłoś
Putis 2014-01-01, 23:26 2
@up sam nie wiem czy to coś złego że tam sobie poćwiczyli? Właściwie nie robią nic co bezcześciło by ciała czy też pamięć tych ludzi. Nawet jeśli biegali po miejscach gdzie oni byli pochowani to przecież nie istotne, umarli mają wyjebane na swoje ciała bardziej dla nich liczy się modlitwa - więc jeśli komuś się coś nie podoba to pomódlcie się za nich i tyle. I nie ma to związku z tym jakiegoś jesteś wyznania czy też jesteś ateistą jeśli wierzysz w duszę człowieka - pomódl się na swój sposób czy tam uczcij pamięć a nie dopierdalasz się do ludzi którzy coś w życiu robią. To tak dla hejterów z Sadola
Zgłoś
nakimesis88 2014-01-02, 0:04 1
@up
Cześć, jako iż sam chyba nie masz co robisz, to dam ci dobrą radę - zacznij od spędzenia trochę czasu na czytaniu ze zrozumieniem, bo nie wiem czy jesteś psychicznie chory, czy po prostu dopierdalasz się do każdego o rzeczy, których nie napisał.
Zgłoś
Putis 2014-01-02, 0:27
@up up w sensie do tych na górze, przecież nie do Cb..
Zgłoś
KMD 2014-01-02, 0:56
Autor to jebany kłamca. Nie dwóch śmiałków, bo samo się kurwa nie kamerowało.
Zgłoś
DuckDodgers 2014-01-02, 9:12 1
Zaraz się dowiemy że oni w ten sposób oddają cześć zmarłym Wypierdalać na siłownię a od takich miejsc wara.
Zgłoś
adam_małysz_bejbe 2014-01-02, 18:05 1
Oświęcim to nic więcej jak pierdolony kolec w naszej dupie. Po chuj żydzi i inne kurewstwo zabiegało o to aby pozostawić to miejsce i dbać o to by zachowało się w stanie takim jakim było w dobie swojej świetności?! Ku przestrodze, ku pamięci? Nie chce mi się w to wierzyć. Żydzi są przebiegłą bandą, dobrze wiedzieli, że to nas Polaków będzie można upierdolić, obarczając winą za zbrodnie Niemców i koszernych z JU-SA (po jakimś czasie) i wmówić wszystkim, że to nasze obozy i jest to jedyny powód, dla którego ten i kilka innych obiektów wciąż pozostaje w tak świetnej formie po dziś dzień.
Według mnie powinno się wykurwić w powietrze to i inne tego typu budowle i zrobić parki, albo inne obiekty służące społeczeństwu, zamiast promować, budować nienawiść i miejsca kultu dla pejsatych i innych.
Z drugiej strony gdybyś był dziadkiem, który szczęśliwie stamtąd spierdolił. To czy chciałbyś do końca życia oglądać to miejsce czy choćby ponownie przekraczać próg po to aby pozwiedzać i powspominać?!

Sprostuję iż moje wypociny kierowane są do tych, którzy przy okazji tego wideo wspominają o Oświęcimiu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem