📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawie jak gudlewska
Najman już się boi....
zdun napisał/a:
Co ci ludzie robią z dziećmi...
Jeśli dziecku to sprawia frajdę to bardzo dobrze. Moje córki chciały zajęcia dodatkowe, wybrały taniec. Po 2 miesiącach stwierdziły że to nudne, wiec poszukaliśmy czegoś innego i tak od blisko 2 lat trenują taekwondo. I żeby było jasne, to był wybór dziewczyn.
Ta i przyspieszony filmik... Co za gowno
dyhayne napisał/a:
Jeśli dziecku to sprawia frajdę to bardzo dobrze. Moje córki chciały zajęcia dodatkowe, wybrały taniec. Po 2 miesiącach stwierdziły że to nudne, wiec poszukaliśmy czegoś innego i tak od blisko 2 lat trenują taekwondo. I żeby było jasne, to był wybór dziewczyn.
Tak by było, gdyby zanim zaczął ją uczyć wyprowadzać ciosy, nauczył by się zasad fair play i generalnie panowania nad sobą. Jak widać nie nauczył. W tym przypadku twój wywód rozbija się o skały.
It's the eye of the tiger, it's the thrill of the fight
Risin' up to the challenge of our rival
And the last known survivor stalks his prey in the night
And he's watchin' us all with the eye of the tiger
Risin' up to the challenge of our rival
And the last known survivor stalks his prey in the night
And he's watchin' us all with the eye of the tiger
To pewnie przez gry komputerowe.
Mors_Nigra napisał/a:
Tak by było, gdyby zanim zaczął ją uczyć wyprowadzać ciosy, nauczył by się zasad fair play i generalnie panowania nad sobą. Jak widać nie nauczył. W tym przypadku twój wywód rozbija się o skały.
Odniosłem się do wypowiedzi jednego z użytkowników, a nie do filmu. W tym przypadku Twój wywód rozbija się o skały.
I tak bym jej najebał
dobrze że to muzłumanka inaczej mogłaby się zainfekować wirusem feminizmu a wtedy biada chłopakom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów