Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-Teść
-Winko
-Metka
-Omka
albo inne gówno, nie ma opierdalania się, pierdolona seria kończy się jak nie możesz ruszyć kurwo łapą a o klikaniu nie wspomnę, jazda białasy zasrane!
specjalnie do tego pokazują złą technikę i opowiadają jakieś kłamliwe anegdoty. A tak naprawdę to trenują łapy raz w tygodniu na jakimś murzyńskim koksie dla zwierząt w seriami 3x8
Machają hantlami jakby pierwszy raz je w łapie mieli.
Dla was idealnych techniczne koles też nagrał dobry filmik
Nas, białych, obdarzono w większą inteligencję oraz spryt, dzięki czemu nie używamy 'motherfucker' jako przecinka.
Właśnie kurwa; całkowicie się kurwa zgadzam
Jebeńce sadystyczne jeden z drugim, skończcie pierdolić smuty w komętarzach, bo żygać się chce, siedzicie przed netem i wpierdalacie ciasteczka twierdząc, że się przetrenowaliście z otwierania delicji szampańskich, ruszcie te białe zapyziałe dupy i piszcie na PW co Wam potrzebne!
-Teść
-Winko
-Metka
-Omka
albo inne gówno, nie ma opierdalania się, pierdolona seria kończy się jak nie możesz ruszyć kurwo łapą a o klikaniu nie wspomnę, jazda białasy zasrane!
Co ?
Po jakiego chuja to tu jest?
po to aby ci spierdolic dzien , bo sie wkurwiasz jak widzisz tematy o silce, bo przeszkadza ci to w pogodzeniu sie ,ze swiadomoscia bycia albo tlusta swinia, albo chudym szkieletorsem ktory siedzi i wpierdala wlasnie ciasteczka benng
Jakiś czarnuch będzie mnie uczył jak ja mam ćwiczyć, jest coś takiego ja przepalenie mięśni.... ale, "Nie ma czegoś takiego jak przetrenowanie" niech się pierdolnie w głowę i niech tyra wg. swoich zasad, życzę pajacowi powodzenia.
przepalenie mięsni
Ten który mówi to C.T. Fletcher, ma swój kanał na Youtubie, jest byłym 3-krotnym mistrzem świata w wyciskanu na ławce oraz 2-krotnym mistrzem świata w uginaniu ramion ze sztangą ( strict curl ) w zawodach (dla naturalnych, drug free ). Jego rekordy to 650lbs na klatkę czyli 295kg, zaś na biceps 225lbs czyli 102kg.
Czarnuch wbił tyle koksu w siebie, że już nie wie co mówi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów